Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

20 genomtänkta presenter – att ge bort till ditt syskon

- 05/09/2018, 15:01

Är du på jakt efter den perfekta presenten till ditt syskon? Vi har hittat 20 riktigt bra saker att ge bort. Allt från upplevelser till saker till hemmet.

Tjej som får present, två personer som cyklar

När man ska ge en present till sitt syskon vill man att den ska vara genomtänkt samt något personen verkligen vill ha. Vi har frågat runt efter bra idéer och samlat en lista med 20 presenter som verkligen skulle uppskattas. 

1. Prosecco-pong
Prosecco pong
Hur kul att ge bort ett Prosecco-pong i present till ditt syskon? Höjer stämningen på alla kommande fester och finns att köpa här.

2. Chokladfontän 

Älskar ditt syskon choklad så är detta den perfekta presenten att ge bort. Tänk hur många härliga kvällar ni kan ha med denna chokladfontän. Här hittar du den

 3. Cards Against Humanity

Cards against humanity spel

Det här spelet kallas för ett "Party game for horrible people" och är riktigt roligt. Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer och köp spelet här. Perfekt present!

4. Dryckeshållare

Dryckesdispenser

Ge bort en dryckeshållare att servera fördrinkar och annat gott i. Verkligen en rolig present. Du kan även köpa till lite olika drycker att ge bort samtidigt. Här finns den för endast 199 kronor.

5. Paris

Resa till Paris

Många passar på att köpa denna deal. Hur mysigt att bjuda ditt syskon på en weekend till Paris? Här kan du boka en resa till riktigt bra pris!

6. Råsaftcentrifug

Råsaftcentrifug

Råsaftcentrifuger är något många vill ha, men kanske inte unnar sig. Så tänk vad kul att ge bort en. Denna centrifug blir din här för endast 499 kronor.

7. Högtalare i duschen

Högtalare dusch

Sjunger ditt syskon i duschen? Denna är gjord att ha i badrummet och lyssna på musik i då den är vattentät. Den blir din här för 199 kronor.

8. Polaroidkamera 

Polaroidkamera

Ge bort en polaroidkamera, kanske inte något man köper själv, men något man verkligen vill ha. Alla älskar nämligen fysiska kort, vilket är det man får från en polaroidkamera. Du hittar den här.  

9. Irish coffee-set

Irish coffee set

Kanske älskar ditt syskon kaffedrinkar, ge bort ett set att servera drycken i. Du kan klicka hem setet här för 199 kronor.

10. Om hen inte har ett badkar

Badbalja för vuxna

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

11. Vädervarnare

Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet.

När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här. Väldigt kul grej att ha i hemmet. 

12. Lightbox

Lightbox partykungen

Kanske den ultimata presenten att ge bort? Skriv namn, eller en annan fin mening i texten! Den blir din för 249 kronor här!

13. Gör egen milkshake

Milkshake maker

En milkshakemaskin! Gör enkelt dina egna, goda milkshakes med den här maskinen. Den kostar 199 kronor här!

14. VetekuddeVetevärmare

Den här gosiga björnen värmer du mikron så håller den dig varm. Dessutom doftar den svagt av lavendel. Perfekt att ge bort nu när det börjar bli kallare ute. Den kostar 199 kronor här.

15. Ystad Saltsjöbad

Ystad saltsjöbad

Ett av Sveriges mest populära span är helt klart Ystad Saltsjöbad. Spendera en heldag med pooler, jacuzzi, bastu, kallbad samt relaxavdelning. Den blir din här för 395 kronor per person, dealen gäller t.o.m till 30 september.

16. Snygga shotglas

Shotglas formade som diamanter

Det kanske ser ut som om de här glasen ska tippa åt sidan, men det är bara den unika designen. Kolla in dem här. De blir dina för 249 kronor. Hur glad blir man inte för vackra glas?

17. Gigantisk nalle

Gigantisk nalle

Vi alla minns när Dasha Girine gav sin pojkvän denna gigantiska mjukisnalle och vi tycker fortfarande att det är en perfekt present. Här finns den att köpa.

18. Ge bort en läsplatta

Läsplatta

Detta är den senaste modellen av läsplatta som är perfekt att ta med på semestern om man inte vill släpa runt på massor av böcker. Den går att ändra ljus och text på. Här finns den att köpa. Perfekt present för läslusen. 

19. Spadag för två på Centralbadet

Spadag

Denna deal har över tusen personer köpt och vi förstår varför. En heldag på Centralbadet för 299 kr där handduk och morgonrock ingår. 

20. Urban Ears Bluetooth

Urban Ears

Ge bort de perfekta lurarna från Urban Ears. De är sladdlösa och perfekta att träna med, på jobbet eller under sommarens solande. Här finns de att köpa just nu för 449 kronor.

Gå in här för fler presenter att ge bort till ditt syskon.