Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

16 perfekta presenter till personen som är riktigt lat

Saker till lat
1 av 1

Känner du någon lat?

Shopping | 12/09/2018 16:26

Har du en partner som aldrig orkar städa ordentligt eller en kollega som aldrig plockar bort kaffekopparna från skrivbordet? Är du helt enkelt omgiven av riktiga latmaskar? Nästa gång du ska ge dem en present borde du köpa någon av sakerna i den här listan.

1. För den slarvige

Keyfinder

Är det någon i din närhet som ofta tappar bort nycklarna och ber dig att hjälpa till att leta? Ge dem en Keyfinder. Den ger ifrån sig pip och blinkningar som hjälper dig att hitta nycklarna. Klicka hem den här för 49 kronor.

2. Rakförkläde

Förkläde till skäggbärare

Att städa handfatet är riktigt trist – det här förklädet fångar enkelt upp alla strån som faller ner. Det blir mycket mindre att städa och personen kan istället lata sig lite mer. 

3. Airboard

Airboard på rea

Att glida runt på en airboard är såklart mycket skönare än att behöva gå själv. Klicka hem den till ett grymt reapris här.

4. Smidig sängförvaring

Sängförvaring

Den här praktiska förvaringsfickan som du hänger på soffan eller sängkanten är perfekt för att lägga saker i som man vill ha nära till hands, till exempel fjärrkontrollen. Spana in den här.

5. Rullande väckarklocka

Rullande väckarklocka i guld

Har du en kompis som alltid försover sig? Den här klockan rullar iväg så fort den ringer – man har alltså inget annat val än att gå ur sängen. Här hittar du den! 

6. Flingförvaring

Vem orkar med fula kartonger, med påsar som måste öppnas och en förpackning som sedan måste lutas för att flingorna ska komma ut? Med den här flingbehållaren slipper du allt det! Du kan köpa den här.

7. Chips- och dippskål

Är du det minsta lat vet du hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar. Detta är lösningen – den smarta skålen hittar du här.

8. Mysfilt med ärmar

Snug rug

Känner du någon som gillar att ligga i soffan och lata sig? Överraska dem med den här gosiga filten som även har ärmar – riktigt smart! Här finns den att köpa i olika färger för 349 kronor.

9. Minikyl

Minikyl

Ibland blir man ju sugen på något gott att äta eller dricka när man till exempel ligger i sängen. Hur nice vore det inte då att ha en minikyl bredvid? Den här minikylen går att koppla in både i väggen och i cigguttaget i bilen. Här kan du köpa den.

10. Pizzasax 

Pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt. Perfekt för den late som inte pallar skära upp med kniv innan. 

11. Stålkuber

Stålkuber som kyler drinken

Känns det jobbigt att köpa eller göra egen is är dessa kuber i stål perfekta. De kyler ner drycken utan att späda den och går att återanvända hur många gånger som helst. Här finns de att köpa för 199 kronor.

12. Sushi-bazooka

Sushi bazooka

Att göra egen sushi kan vara lite svårt och pilligt, men med det här verktyget blir det hur enkelt som helst. Perfekt för en lat person som ändå vill imponera med middagen. Klicka hem en sushi-bazooka här.

13. Ringklocka

Ringklocka

När latmasken ligger i soffan och är sugen på något gott att äta, kan hen använda klockan för att ringa på någon i hemmet som kan hämta det. Här finns klockan för 49 kronor.

14. Arg mamma mikrorengörng

Arg mamma mikrorengörng

Vi alla vet hur jobbigt det är att rengöra mikron och ännu värre för den som är lat. Denna "arga mamma" ställer du bara in i mikron så ångar den så all smuts lossnar. Här finns den för 99 kronor.

15. Hållare för mobil och surfplatta

Lazy arm hållare

En sådan här hållare är perfekt för alla lata personer som inte orkar hålla i mobilen eller surfplattan. Spänn fast enheten och njut av favoritserien. Här kan du köpa armen för surfplatta och här för mobil.

16. Hot dog-maskin 

Hot dog maskin

Stoppa ner korvarna och bröden i den här hot dog-maskinen och på bara några minuter är de klara. En perfekt sak att ha när du tittar på en fotbollsmatch och inte orkar röra på dig. Klicka hem den här.

Trendar