Äggkokare till mikron, örtvagga, muffinsmaker
Det i mitten är smartaste redskapet för att hacka kryddor och lök!

17 saker du måste ha om du älskar bakning och matlagning

Mat och godsaker är ju ändå livet, och det är riktigt roligt när man lyckas laga eller baka något riktigt gott själv. Prylarna i den här listan gör köksbestyren både enklare och roligare!


1. Cake pop- och muffinsmaker

Med den här maskinen kan du enkelt tillaga perfekta muffins eller cake pops. Spana in den här!

2. Skålvåffeljärn

Grädda våfflor i skålform och fyll med glass, sylt, frukt eller något annat mumsigt. Perfekt både som dessert och lyxfrukost! Här kan du klicka hem våffeljärnet.

3. Smoothiemaker

Mixa ihop den perfekta frukostsmoothien i den här smarta mixern med en avtagbar flaska. Den kostar 399 kronor här.

4. Örtvagga

Det här är ett så smart redskap för att hacka kryddor, lök eller vitlök. Det blir både enklare och går snabbare! Du kan köpa den för 299 kronor här.

5. Chokladfontän

Finns det något smaskigare än smält choklad att doppa jordgubbar, marshmallows och frukt i? Överraska dina gäster med att ställa fram denna chokladfontän på nästa middag!

6. Smetdispenser 

Den här smetdispensern ser till att varje muffin du tillagar blir exakt lika stora. Man vet ju annars hur jobbigt det är när man spiller och kladdar och sedan blir ändå muffinsen helt ojämna. Du kan köpa dispensern här.

7. Äggkokare 

Du kanske inte trodde att man kunde koka ägg i micron? Du hade fel, med den här smarta prylen slipper du använda en kastrull, och det går snabbare. Du slipper dessutom hålla koll på tiden själv! Här hittar du den

8. Slushmaskin 

Nu kan få en egen slushmaskin i ditt hem - och snygg är den också. Gör goda slushies och bjud på drinkar i slushform på nästa fest. Sa någon daiquiris? Klicka hem den här

9. Gör din egna glassbuffé 

Hur gott ser inte det här ut att vara? I den här förpackningen får du alla redskap du behöver för att göra en glassbuffé, du får även en tillhörande receptbok. 

10. Gör egna milkshakes

Gör enkelt dina egna, goda milkshakes med den här maskinen. Den kostar 199 kronor här!

11. Strösselbehållare

De flesta bakverk bli godare med någon form av strössel på. Speciellt ur den här fina strösselbehållaren formad som en enhörning! Den kostar 69 kronor.

12. Kokböcker

Vad ger bättre inspiration till matlagning och bakning än en härlig bok med recept och vackra bilder? Här är två av böckerna som toppar listorna just nu. Middagstipset av Jenny Warsén som driver Sveriges största matblogg och Delicious av tv-konditorn Roy Fares

13. Smart durkslag

Med det här smarta durkslaget riskerar du inte att bränna dig eller tappa kastrullen när du ska tömma den på vatten. Klicka hem det här för 99 kronor!

14. Mjukglassmaskin

En egen mjukglassmaskin... Behöver vi säga mer?! Du kan köpa den här.

15. Glassformar

Gör de snyggaste glassarna i dessa formar som ser ut som vinglas. Välj om glassen ska innehålla alkohol eller inte, och servera till dina gäster. Här hittar du dem, fyra stycken kostar 99 kronor.

16. Mikrorengörare

Det är väldigt smidigt med en mikrovågsugn, men som vi alla vet är den otroligt trist att rengöra. Den här smarta lilla "arga kocken" ställer du in i mikrovågsugnen för att göra den ren och väldoftande igen. Du behöver bara blanda i lite ättika och vatten i gubben.

17. Korvgiljotin

Skär upp din korv till fredagsmyset lite roligare med den här korvgiljotinen. Här hittar du den för 299 kronor

Här hittar du ännu fler mumsiga och smarta saker att ha i köket!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.