Par som betalar räkningar och femhundralappar.
Ett samlingslån kan hjälpa dig att sänka kostnaderna.

Här är webbtjänsten som kan sänka månadskostnaden på dina lån

Känner du att dina räntor och avgifter är lite för höga varje månad? På bara några minuter kan du få svar på om du har möjligheten att sänka dem, och även din månadskostnad så du kan spara pengar till en massa roliga saker.


Många personer sitter på flera lån med höga räntor. Det leder så småningom till skyhöga månadskostnader och att du inte kan spara pengar till roliga saker - såsom resor, bostad eller till en buffert. 

Så, ta tag i problemet och sänk dina månadskostnader med bara några klick. Här kan du testa och se hur mycket du kan sänka dina kostnader

Hur fungerar allting då? Jo, du samlar helt enkelt dina låna till ett samlingslån. Du får en faktura. Du får en ränta och du får ordning och reda. 

Sofia sänkte sin månadskostnad med 9 000 kronor 

En av dem som tog tag i problemet är 27-åriga Sofia som drog på sig alldeles för många lån och satte sig i in en väldigt jobbig sits. Eller vad sägs om en totalskuld på över 150 00 kronor och en månadskostnad på 11 077 kronor. Varje månad! 

Testa: Hur mycket kan du sänka dina kostnader

Sofia var tvungen att sänka sina månadskostnader och bestämde sig för samla sina lån till ett och lyckades sänka sin månadskostnad med 9 000 kronor här

Advisa sänkte hennes månadskostnader till 1 990 kronor och sänkte den effektiva räntan från cirka 19.9% till endast 6.8%. 

– Nu kan man äntligen se en ljusglimt, säger Sofia.

Sofias situation innan hon tog hjälp av Advisa:Lån och kreditkort på totalt 150 000 krMånadskostnad 11 077 kr Genomsnittlig effektiv ränta cirka 39,9% Återbetalningstid: 2 år och 6 månader.

Efter Advisa:Ett nytt privatlån på 150 000 kr Sänker sin månadskost med 9 017 kr till 1990 kr Sänker effektiva räntan med cirka 33,1% till 6,8%Återbetalningstid: 8 år. Totalbesparing trots förlängd återbetalningstid: 2 218 kr.

--------

Advisa är en gratistjänst som hjälper dig att ansöka om ett samlingslån, så att du själv inte behöver ringa runt till olika banker. Så här fungerar det:

1. Gå in här och fyll i en ansökan. Det tar bara ett par minuter.

2. Advisa kontaktar 30 olika långivare och presenterar sedan förslagen för dig.

3. Du väljer om du vill acceptera något av förslagen.

Gå in här och kolla om du kan sänka din månadskostnad!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.