Kvinna bär på shoppingväskor
Här är prylarna svenskarna är galna i.

20 prylar - som svenskarna älskar att shoppa just nu

Vill du veta vad svenskarna gillar att shoppa? Jo, det är allt från mysprylar i hemmet till en konstig vädervarnare.


Vi tog en titt i vårt arkiv och kollade vad ni läsare uppskattat mest. Här är svaret! 

1. Vädervarnare

Etta på listan har vi denna vädervarnare. Den har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. 

En både rolig, snygg och smart inredningsdetalj! Köp vädervarnaren här.

2. Dippskålen

Med den här dippskålen med två tillhörande småskålar som sätts fast på kanten slipper du böja dig fram och dippa. Du kan helt enkelt ha den i famnen och mysa i soffan. Helt perfekt för den som älskar mat och inte vill spilla tid. 

3. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta till den som fryser. Du värmer dem i mikron så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer och köp dem här.

5. Nostalgigodis

Mumsa i dig barndomsfavoriter som hockeypulver, Jenka och nöt-crème! Du hittar massvis med retrogodis här.

6. Romantiskt spel

Överraska din älskling med en het kväll där ni spelar detta spel. Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet.

6. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inte plats för ett badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan. Den finns i flera olika färger och rymmer ungefär 200 liter.

7. Mobilskal från Ideal of Sweden

Mobilskalen från Ideal of Sweden är riktigt populära och läckra. De finns i en massa olika färger och designer. Denna enkla, men likväl snygga går loss för 299 kronor. Men du får 20 procent rabatt om du använder dig av koden NEWS20. 

Klicka hem den här.

7. Ett flak energidryck

Varför inte klicka hem ett helt flak av din favorit-energidryck? Du hittar massor av sorter att välja på här. Tänk bara på att de innehåller mycket koffein.

8. Coca-cola minikyl

Älskar du Coca cola är detta kylen för dig. Hur härligt att ha den hemma, fylld med din favoritdryck. Här finns den att köpa!

9. Högtalare i duschen

Vakna till ordentligt på morgonen med att bjuda på lite skönsång i duschen. Den här högtalaren är gjort för att ha i badrummet och lyssna på musik i duschen! Den blir din här för 199 kronor.

10. Milkshake maker

Gör enkelt dina egna, goda milkshakes med den här maskinen. Den kostar 199 kronor här!

11. Öltapp

Hur coolt skulle det inte vara med en öltapp i lägenheten. Finns i två olika storlekar här

12. Minikyl

Men tänk dig! Du ligger hemma i sängen, öppnar ögonen och bredvid sängen har du en välfylld minikyl med allt du älskar att äta. Här kan du hitta den

13. Studentkokboken

Spara pengar genom att laga mat från studentkokbocken

14. Klocka från Gant

Skitsnygg klocka från GANT som är stilig och elegant men ändå har kvar en charm. En riktigt snygg klocka anser redaktionen och vi förstår varför den är i topp hos Ur & Penn. Den är även nedsatt med hela 50 procent just nu och du hittar den här

15. Damklocka från GANT 

På damsidan har vi även där en klocka från GANT som är riktigt populär. Den här stilrena klockan med svart urtavla har också 50 procent rabatt här

16Om sanningen ska fram

Det här spelet testar dina fördomar och hur bra du är på att läsa andra människor. Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska samtidigt gissa vad du svarar. Den som har flest rätt vinner! Här hittar du spelet.

17. Gameboy

Föreställ dig att ligga i sängen eller soffan och spela på ett Game Boy, som på gamla goda tiden. Klicka hem det här för 199 kronor.

18. Kuber som kyler drinken

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut drycken. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

19. Belysning för toalett

Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Hur bra som helst när du måste gå på toa i mörkret, men inte riktigt vill plåga ögonen med att tända taklampan. Eller när du ska ha fest! Spana in belysningen här.

20. Twist pong

En twist på klassisk beerpong! När bollen hamnar i din mugg ska du snurra pilen och göra det som står – det kan vara allt ifrån att byta muggar med motspelaren till att dricka dubbelt eller göra ett trick. Spelet finns att köpa här.

21. Gör egen glass

Den här förpackningen innehåller alla redskap som behövs för att göra riktigt goda glassrullar. Den kostar 299 kronor här. Hur mysigt att få detta i present?

1. NOCCO till pangpris 

Spara 35 procent på ett helt flak med NOCCO genom denna länk. Finns i flera smaker! 



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.