Tjejer som står med mobil, knytnäve med text
Saker som underlättar, sparar tid, minskar stress och effektiviserar är viktiga för denna generation.

Här är 18 prylar som millennials inte kan leva utan

Vi har listat 18 prylar som millennials inte skulle kunna leva utan. Är man född då är det vissa saker som man helt enkelt inte kan leva utan.


Har du inte dessa prylar är det hög tid att införskaffa dem!

1. Frysbart ölglas

Med det här praktiska glaset är du alltid försäkrad om att din dryck serveras kall. Och detta känns som något som är viktigt för våra kära millennials. Partykungen.

 2. Bacon & Ägg microskål

Med denna produkt sparar du tid, vilket känns väldigt viktigt för dessa personer. Med denna skål blir frukosten klar på nolltid, bara att knäcka ägg, lägga i några baconskivor och köra in den i micron. Hur bekvämt? Klicka hem den här för 99 kronor.

3. Pekskärmsvantar

Att ta på sig vantar är lika med att inte kunna scrolla på mobilen, vilket känns som världens undergång för millennials. Med de här smarta touch vantarna kan du kan surfa på som vanligt i din smartphone samtidigt som du håller värmen. Du hittar dem här!

4. Mikrorengörare

Mikron är något man skulle behöva göra rent då och då, men vi kan tänka oss att dessa personer hellre lägger denna tid på något annat. Som att surfa på mobilen? Här är räddningen! Blanda ättika eller vinäger med vatten och sätt den här "arga mamman" i mikron. Efter några minuter är smutsen puts väck. Du hittar henne här.

5. iLounge kudde

Den här kudden är perfekt när du kommer hem och ska lägga dig och chilla med din surfplatta. Den ger stöd så att du slipper hålla i den när du surfar. Du hittar den hos Partykungen. Den ger dig en möjlighet att multitaska. 

6. Redbull Flak

Erkänn att vi har rätt, många köper hem ett flak energidryck och har hemma. Kanske till gaminghelgen eller till träningen. Här kostar ett flak just nu 399 kronor.

7. Elektrisk korkskruv

Att öppna vinflaskor är inte alltid det lättaste och något som kan ta tid. Med denna elektriska vinöppnare blir det busenkelt! På under 10 sekunder är det färdigt. Finns att köpa hos Partykungen för 299 kronor!

8. Mobilskal

Riktigt snyggt mönstrat skal från Ideal Of Sweden. Det finns att köpa här för 299 kronor. För visst har ALLA millennials en smartphone?

9. Resekit

Denna målgrupp reser mycket, och denna tid borde läggas på att sova ikapp. Det här Sov kitet innehållande öronproppar och en ögonbindel borde vara ett måste i allas väskor. Du hittar det här.

10. Prosecco-pong

Prosecco är ju mycket festligare än öl! Och vi tror att många uppskattar denna bubblande dryck. Det kostar 149 kronor och finns att köpa här.

11. Godis

Vi antar att många millennials är smarta och köper hem godis. Här hittar du massor av både populärt och ovanligt godis – både per styck och i stora lådor!

12. Läskautomat

Detta tror vi är en dröm för många, en läskautomat hemma. Du kan köpa den här. För läsk är väl något de inte kan leva utan?

13. Ultimat stressboll

Många som är födda som millennialsär stressade. Så denna stressboll är en perfekt liten hjälp i vardagen när det blir för mycket. Här kan du köpa denna härliga för endast 39 kronor.

14. Yogamatta

Denna handlar i samma kategori när det kommer till stressade unga. Så hur bra att ha en yogamatta hemma att slappna av på? Här blir mattan din för endast 299 kronor.

15. Smoothiemaker

Det kan vara jobbigt att laga mat när man inte brukar göra det. Så visst är det sant att millennials inte kan leva utan sin mixer. Spana in denna där du smidigt kan ta med dig flaskan, den kostar 399 kronor här.

16. Pimpa toaletten

Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Hur roligt som helst och helt säkert något de vill ha på sin toalett för att göra upplevelsen lite roligare. Spana in belysningen här. Sedan är det ju coolt också! 

17. Spelet Lip Twisters

Detta spel har vi sett överallt på sociala medier och garanterat något alla inom denna kategori har spelat. Det blir ju så bra content. Här kan du köpa spelet, om du mot förmodan har missat det.

18. Dippskålen

Visst kan denna generation även vara lata. Så vad passar då bättre än att ha en skål med tre i en? Här finns den att köpa, den är ju sjukt smart.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.