New York och Phuket Thailand
Stad eller strand?

9 lyxiga resor du just nu kan fynda till riktigt bra priser

Fly från höst- och vinterrusket och åk på en härlig resa. Här har vi samlat 9 riktigt bra deals.


1. 4-stjärnigt i Dubai

I lyxiga Dubai kan du både njuta av shopping, rooftopbarer och sandstränder. Nu kan du boka en resa med flyg och boende på 4-stjärniga Donatello Hotel nedsatt med 43 procent. Här hittar du dealen.

2. All inclusive i Turkiet

För dig som bara vill slappna av och njuta är en all inclusive-resa perfekt. Det här 5-stjärniga hotellet ligger utanför Alanya och där är det fortfarande riktigt varmt – upp till 25 grader på dagen. Just nu kan du boka resan nedsatt med 29 procent.

3. Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh ligger vackert vid Röda Havet och från Tivoli Hotel har du nära både till stadens centrum och till en privat strand. Resan är nedsatt från 6 950 kronor till 4 750 kronor.

4. New York

Upplev hösten i New York! Staden som aldrig sover kan vi inte få nog av – här finns verkligen något för alla. Här kan du flyg och fyra hotellnätter för 5 395 kronor.

5. Mallorca

I Palma hittar du stränder, nattliv och grymma restauranger med både internationell mat och traditionell mat som tapas. Här hittar du en resa med flyg och boende för 3 150 kronor.

6. Thailand

Vem vill inte fly den svenska vintern för solen i Thailand? Om du vill åka i december kan du boka en nio dagars resa med flyg till Phuket för 9 347 kronor. Här hittar du dealen.

7. Spa-weekend i Budapest

Åk på en spa-weekend till mysiga Budapest. Du bor på femstjärniga hotellet Aquincum med fri tillgång till spa- och relaxavdelningen. Boka resan till riktigt bra pris här.

8. Miami

Fort Lauderdale är en riktigt härlig semesterort i Florida. Njut av stränderna och båtlivet eller hyr bil för att se andra delar av Florida, som nationalparken Everglades. Här kan du boka nio dagar och flyg för 6 915 kronor!

9. Gran Canaria

Här kan du åka till Gran Canaria åtta dagar för 4 305 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.