Tjej som sitter i bergen, Tokyo på kvällen, strand med palm
Besök Sardinien, Albanien eller andra resmål som kommer toppa listorna 2019.

Här är resmålen som kommer bli hetast 2019

Här är listan med de platser vi tror kommer bli de hetaste att besöka 2019. Allt från en vecka i Albanien till en längre resa i Centralamerika.


Jämför dina flygbiljetter hos Flygresor.se för de bästa priserna, runt om i hela världen. 

1. Belize

Det blir allt mer populärt att besöka staten Belize i Centralamerika. Många vackra öar att resa mellan, som Caye Caulker som endast tillåter golfbilar. Utanför öarna finns det världsomtalade 124 meter djupa havet med barriärrev många dykare drömmer om. Från 6 000 kronor – spana in alla resor här.

2. Tel Aviv

Hur mycket vet du om Tel Aviv? En stad som ligger strax norr om den arabiska hamnstaden Jaffa. Detta är en harmonisk plats för semesterfirare. Strosa på Rotschild Boulevard, ät krispig falafel på marknaden och bada på den 8 km långa stranden. Att flyga tur och retur kostar från 1 600 kronor.

3. Granada

Du kan ta direktflyg till Malaga under 2 000 kronor här, och sedan ta buss eller färja till Granada. Här kan du åka skidor och vandra i bergen, och på bara en timme är du nere vid de vita stränderna för bad. 

Nedanför bergskedjan Sierra Nevada vilar den röda fästningen, vissa menar att det är ett av världens sju underverk, verkligen en sevärdhet. Ät tapas, drick iskallt vin och avsluta kvällen med en flamencoshow. 

4. Tokyo

Brittiska livsstilsmagasinet Monocle har nu tre år i rad rankat Tokyo som den bästa staden i världen att leva i. Här finns alltid de senaste trenderna inom mode, teknik och gastronomi. 

Staden är uppbyggd av små intima kvarter, där Koenji är en av de mest hypade stadsdelarna. Att flyga till Tokyo är inte dyrt, vi hittar många resor tur och retur runt 5 000 kronor här.

5. Brasilien

Vad sägs om en semester in i det vilda där du kan åka båt på Amazonasfloden och uppleva nära möten med djur och natur. Där kan du bo på enkla lodger mitt i skogen. Vi ser trender i att resa till Brasilien och uppleva just detta. Vad sägs om att fiska pirayor som du sedan grillar över öppen eld vid flodstranden?

En magisk upplevelse för den som älskar naturupplevelser. Gå in här för att spana in de bästa priserna på flygbiljetter! Brasilien erbjuder såklart vackra stränder och en spännande matkultur.  

6. Indonesien

Här finns 13 000 tropiska öar strax norr och söder om ekvatorn. Gamla och nya religioner, traditioner och sevärdheter i mängder. Dyk och se korallrev, eller upplev vildmarksområden i Borneo. 

Besök Bali och dess livfulla kultur. Det bästa är att det är nära mellan öarna och smidigt går att transportera sig med båt. Detta blir kanske 2019 mest besökta plats i Asien. Flyg till Denpasar, här finns biljetter från 7 300 kronor tur och retur.

7. Albanien

Albanien har blivit en riktig snackis, ett okänt hörn i Europa som få har besökt. Där finns vackra vita stränder, heta restauranger och alptoppar att bestiga. 

Rivieran på södra delen är helt magiskt vackert och ett billigare alternativ till Grekland. Du kan nu flyga dit tur och retur runt 2 000 kronor här. Mat och dryck är otroligt billigt där. 

8. Sardinien i Italien

Chockas av de vita stränderna och det klara vattnet på Sardinien. Ännu är det inte den mest besökta platsen i Italien men den blir allt mer populärt. Besök den världskända stranden La Pelosa, eller hyr en bil och besök mindre stränder där de karga bergen speglas. 

Varför inte ta färgan till ögruppen La Maddelena, eller fortsätta söderut mot vackra Korsika. Spana in billiga flygresor här!

Gå in här för att besöka Flygresor.se och hitta resor till ditt drömresemål för bäst priser. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.