Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

14 sjukt roliga gadgets – som du inte vill vara utan

Här är prylarna du inte visste att du ville ha, hur många av dessa gadgets har du sett innan? Allt från laddaren att ta med till det lilla USB-kylskåpet.

Bild på teknikprylar, gäng som använder teknik

Här är teknikprylarna som garanterat kommer underlätta din vardag. Hur många av dessa har du sett innan?

1. Vädervarnare

Vädervarnare

Denna är verkligen perfekt att ha i sommar, denna jordglob i glas visar vädret genom. Ett molnigt glas med små kristaller kommer att berätta att åskväder är på väg och ett klart glas betyder klart väder. Köp den här. 

2. Kompisladdare

Kompisladdaren

Hur grym är inte denna sladd? Är du iväg utan möjlighet att ladda mobilen är denna sladd perfekt. Låna ström från din polare istället. Här köper du sladden för 99 kronor.

3. Alkoholmätare

Alkoholmätare

Hur bra är det inte att ha en alkoholmätare hemma om du är osäker på ditt skick från gårdagens kalas. Här finns den att köpa.

4. Kapsylöppnare

Kapsylöppnare

Festens räddare när ingen har en öppnare. Väldigt bra sett att imponera på snyggingen i rummet. Här köper du ringen för 29 kronor.

5. Nödladdare till mobilen

Nödladdare

Under sommaren är man ute mycket och har inte alltid tillgång till att kunna ladda mobilen. Vad är då mer perfekt än en bärbar laddare att ta med i väskan? Här blir den din för 149 kronor.

6. Minifläkt till varma dagar

Minifläkt till varma dagar

Minifläktar att ta med på sommarens alla äventyr. Kopplas till alla USB-kompatibla enheter för smidig användning. Här finns denna lilla fläkt att köpa för 29 kronor.

7. Emoji powerbank

Powerbank

Förutom att rädda ditt humör kan den också rädda din mobil eller andra enheter. Denna söta powerbank blir din här för 199 kronor.

8. iLounge kudde för komfort

iLounge kudde för komfort

Det är inte het lätt att hitta en bekväm position när man ska kolla serie på surfplattan. Spana in denna sjukt smarta kudde som maxar känslan här.

9. USB-kylskåp

USB-kylskåp

Kanske den ultimata lösningen på drycken som blir kall för snabbt? Ett litet kylskåp till din dryck, wow. Här blir den din.

10. Grip 'n go mobilhållare

Grip 'n go mobilhållare

Denna hållare placeras på rutan för att smidigt kunna navigera på skärmen. Kan även placeras på andra platser där du behöver få upp mobilen. Den finns här för 69 kronor.

11. Potatisklocka

Potatisklockan

Potatisklockan består av en digital klocka med anslutningsledningar som du stoppar i en potatis, tomat eller annan valfri grönsak, och vips så startar klockan! Här blir den din för 99 kronor. Vi vet inte exakt hur, men hur cool gadget?

12. Bluetooth termos

Bluetooth termos

Den utvecklade termosen är här, den är kopplad till bluetooth och håller koll på hur mycket vatten du dricker varje dag. Här köper du termosen.

13. Högtalare till duschen

Högtalare

Duscha med din favoritmusik i högtalaren, denna är nämligen vattentät. Hur bra start på dagen? Här finns denna att köpa för 199 kronor.

14. Multifunktionell USB-datakabel

Multufunktionell

Multifunktionell USB-Datakabel hanterar tre olika enheter och kan dessutom överföra dokument. Allt du behöver helt enkelt, här finns den för 149 kronor!här finns den för 149 kronor!

Gå in här för att spana in fler smarta gadgets!