Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Du blir bättre på språk av alkohol - här är därför 20 roliga partyprylar

En ny studie visar att de med alkohol i kroppen pratar ett främmande språk bättre än de utan. Av den anledningen hittar du en massa roliga partyprylar här.

Flera personer dansar på en nattklubb med konfetti runt om kring sig

En ny forskingsstudie från universiteten i Liverpool, Maastricht och King’s College i London visar att man blir bättre på främmande språk med lite alkohol i kroppen. Äntligen säger vi! 

Studien bestod av 50 tyska studenter som nyligen lärt sig holländska. Hälften av gruppen fick dricka en halv liter startköl innan studien, medan de andra fick klara sig med vatten. Och glädjande nog visade det sig att gruppen som fick en öl, de pratade bättre holländska än de andra. 

Av den anledningen tänkte vi nedan lista massa roliga prylar till partyt - för vi antar att du som läser detta blev glad av nyheten. Men tänk att dricka med måtta! 

1. En vattenmelonstapp  

Köp dig en tapp och sätt fast den på en vattenmelon. Ös sedan ut innehållet och fyll på med valfri dryck. 

Den kostar bara 149 kronor och du hittar den här

2. Cocktailset 

Det blir mycket roligare att göra drinkar när du lägger ner lite kärlek. Köp därför ett cocktailset och gör drinkar på riktigt. Med den här får du även med en fin liten låda där du kan lägga setet i

3. Roliga glas 

Glaset är lika viktigt som innehållet. Köp ett par roliga vinglas eller varför inte shotglas som visar att du är the party queen

4. Vem i rummet-frågespel 

Här har vi ett frågespel som är riktigt roligt att spela på en förfest och testar ens fördomar om de i rummet. Vem skulle klara sig sämst på en öde-ö? Vem kissar i duschen? Vem i rummet är ett frågespel där ni ska välja en person i rummet utifrån en fråga. Här hittar du det

5. Iskrossare

Drinkar som Strawberry Daiquiri och Mojito kräver krossad is. En iskross är med andra ord ett måste för att lyckas med drinkar. Klicka hem en här

6. Öl-backpack 

Hur coolt hade det inte varit att ha en sådan här när man går på fest? Om du beställer innan Klockan 16 skickar partykungen den samma dag

7. Fia med hutt

Fia med hutt

Fia med hutt är en kopia av det klassiska spelet fia med knuff. Enda skillnaden här är den att det är ett dryckesspel. Här hittar du det för 199 kronor

8. Fishbowl

När du varit utomlands har du säkert druckit ur en fishbowl, det är himla kul och väldigt socialt. Här kan du klicka hem en fishbowl som kommer göra festen betydligt roligare. 

9. Roliga drinkpinnar

Som du ser på bilen är det tänkt att du sätter drinkpinnarna i en isform för att sedan lägga dem i glaset. Förslagsvis i en fishbowl som du hittar ovan.  

10. Enorm ishink

Varför nöja sig med en vanlig ishink när man kan köpa en enorm ishink? I den här får du plats med otroligt många flaskor och kylda glas. 

Klicka hem en här

11. Ölspelet

Ölspelet

Ölspelet är ett quiz där du måste dricka öl varje gång du svarar fel på en fråga. Spelet har fått riktigt positiva recensioner!

12. Drinkroulette

Drinkroulette

Förfestandet är halva grejen med en grabbresa. Drinkroulette är därför en perfekt start på kvällen samtidigt som ni sitter på balkongen och har kul. 

13. Fickplunta 

Fickplunta

En fickplunta lär alla partyprissar ha. Den här roligare varianten av en, kan du hitta här

14. Om sanningen ska fram

Om sanningen ska fram sällskapsspel

Roligt förspel som testar dina fördomar och hur bra du är på att läsa andra människor. Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska samtidigt gissa vad du svarar. Den som har flest rätt vinner! Här hittar du spelet.

15. Party Pong

Party pong

Det här är beer pong, fast mycket roligare! Under varje mugg placeras ett kort och när muggen lyfts måste alla göra utmaningen på kortet. Här hittar du spelet som kostar 99 kronor.

16. Twerk Pong

Twerk pong

Se vem på festen som är bäst på att twerka! Knyt lådorna runt midjan, sätt på musiken och se vem som lyckas tömma sin låda först. Du hittar spelet här.

17. Drinkroulette

Drinkroulette

Enkla regler: den som har numret som kulan stannar på måste ta dricka. Här hittar du spelet.

18. Cards Against Humanity

Cards against humanity

Det här spelet kallas för "a party game for horrible people". Varje spelomgång ställs en fråga där ett eller flera ord saknas och det är upp till resten av deltagarna att fylla i med roliga svar. Läs mer och köp spelet här.

20. Prosecco pong

Prosecco pong

En lite mer festlig version av beer pong! Vem dricker inte hellre prosecco än öl? Här hittar du spelet för 149 kronor.

21. Lip Twister

Lip twister

Det finns en anledning till varför det här spelet är så populärt – det är verkligen sjukt kul. Det går alltså ut på att göra och säga olika saker med munstycket i munnen. Här hittar du spelet.

22. Twist Pong

Twist pong

Det här är en variant på beer pong – varje gång bollen hamnar i din mugg måste du snurra pilen och göra det som står. Det kan vara alltifrån att dricka dubbelt till utföra ett trick. Köp spelet här för 99 kronor.

23. Med andra ord 

Det här är ett spel som leder till vilda diskussioner och pikar gentemot varandra. Spelet går ut på att du ska, under tidspress, förklara en sak men använda andra ord och dina lagkamrater ska gissa rätt - du hittar det populära spelet här och ett ett perfekt spel att lira med några kompisar en rolig höstkväll. 

24. Överlevnadskit

Vi sparade det viktigaste till sist. Överlevnadskittet är perfekt både dagen efter och under själva festen. Paketet innehåller brustabletten Bakis som inte behöver någon närmre förklaring. Den innehåller en kondom som inte heller behöver någon närmre förklaring. Och till sist ett par glasögon med kapsylöppnare.