Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

8 lyxiga spapaket – som du nu kan boka till nedsatt pris

Unna dig lite lyx i vardagen och checka in på ett av dessa härliga ställen för en övernattning med spa och god mat. Alla paketen är just nu nedsatta i pris!

Par på spa och herrgård

1. Nösund Havshotell

Nösund Havshotell

Nösund Havshotell ligger på idylliska Orust på västkusten, precis vid havet. Njut av havet och skärgården i spaavdelningen och en trerättersmeny till middag. Här kan du boka nedsatt till 2 195 kronor för två personer.

2. Herrgårdsövernattning

Krusenbergs herrgård

Vackra Krusenbergs herrgård ligger vid Mälarens strand och förutom att ta en spabehandling kan du ta en cykeltur i naturen, bada i sjöbastun eller spela golf. För två personer kan du boka en övernattning där middag och frukostbuffé ingår för 1 995 kronor här.

3. Skaldjursweekend i Bohuslän

Skaldjursweekend Tanums Gestgifveri

Hos Tanums Gestgifveri i Bohuslän kan du just nu boka en övernattning, där skaldjursbuffé ingår, nedsatt med 35 procent. Läs mer och köp dealen här.

4. Spa på Skepparholmen

Skepparholmen Nacka

Övernatta på fina Skepparholmen Nacka och njut av bad, bastus och sköna behandlingar. Du kan även träna i gymmet eller testa yoga och meditation. Boka här till 41 procents rabatt.

5. Gourmetpaket på Öjaby Herrgård

Öjaby Herrgård

Boka ett gourmetpaket på mysiga Öjaby Herrgård utanför Växjö där en femrätters middag ingår. Dessutom får ni tillgång till den sköna relaxavdelningen. Boka nedsatt med 30 procent här.

6. Smögen Hafvsbad

Smögen Hafvsbad

Ta med någon du gillar och koppla av på Smögen Hafvsbad utanför Göteborg. Just nu kan du boka en övernattning nedsatt från 2 680 till 1 850 kronor. Här hittar du erbjudandet.

7. Sätra Brunn

Sätra Brunn

Den vackra kurorten Sätra Brunn har varit en populär destination i över 300 år. Här kan du verkligen slappna av! Priset är nedsatt med 40 procent om du bokar här.

8. FågelbroHus på Värmdö

FågelbroHus

Boka en lyxig spaweekend på FågelbroHus på Värmdö. Då ingår både middag, frukostbuffé, ansiktsbehandling och massage! Du kan boka här med 37 procents rabatt.

Här hittar du ännu fler spaupplevelser som är nedsatta i pris!