Presenter till flickvän.
Roliga presenter att ge till flickvännen.

20 roliga presenter – som alla flickvänner vill ha

Din älskling förtjänar det bästa – och något som gynnar skratt! Här är roliga prylar som blir perfekta som present eller julklapp.


Oavsett om det handlar om att ge en gåva bara för att, eller om du preppar för den kommande julen, så är detta artikeln för dig. 

1. Mysiga värmetofflor

Har hon alltid kalla fötter? Då är ett par värmande tofflor som gjorda för henne. Grymt bra nu i höst. Finns i en massa härliga färger.

De här värmer du alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här.

2. Brädspelet Monogamy

Ta dig runt spelplanen sex varv, för varje varv höjs stämningen. Spela detta heta spel med din flickvän för en oförglömlig kväll. Du kan köpa det här för 299 kronor.

3. Spelet Älskling

Lär känna varandra bättre med det här spelet. Det innehåller 300 spännande frågor som verkligen går på djupet. Här hittar du det.

4. Romantiska muggar

Med de här muggarna kommer du och din älskling matcha när ni dricker morgonkaffet och slipper bråka om vems som är vems. 

5. Trendig lightbox

Skriv ett kärleksfullt och personligt meddelande på den här fina ljusboxen. Bokstäverna är flyttbara så texten går att byta när du vill. Ljusboxen kostar 249 kronor.

6. Pannband med hörlurar

Det här mjuka, smarta pannbandet har inbyggda hörlurar – perfekt om du snarkar och din flickvän bara klagar! Om du ger detta i present har du ju faktiskt försökt höja hennes sovkvalité.

7. Kärleksklocka

Risken med att ge den här ringklockan till din flickvän är att det är det enda ljud du kommer få höra. Ingen kan väl få för mycket kärlek? 

8. Låt henne torka håret snabbare

... och du behöver aldrig vänta på henne igen. Spana in den för 99 kronor här i olika färger. Den lilla knappen håller håret på plats. Välbehövlig och genomtänkt present eller julklapp, men framför allt en rolig grej!

9. Badbalja

Unna din älskade ett härligt bad – även om ni alltså inte har ett badkar hemm. Du löser det problemet med den här bärbara badbaljan

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

10. Eldriven vinöppnare

Att öppna vinflaskor är inte alltid det lättaste, och något som kan ta onödig tid.

Med denna elektriska vinöppnare blir det busenkelt! På under 10 sekunder är det färdigt. Finns att köpa hos Partykungen för 299 kronor.

11. Vattenflaska

Att dricka vatten är viktigt. Med den här smarta vattenflaskan kan du få gott vatten med smak, genom att du fyller behållaren i mitten med frukt. Du hittar den här.

12. Sockervaddsmaskin

Det brukar vara några få tillfällen som erbjuder sockervadd – typ cirkusar och festivaler.

Nu kan ni äta sockervadd när ni vill! Kolla in maskinen här. Hur drömmigt att göra sockervadd hemma! Det gynnar ju både dig och henne. 

13. Kudde med paljetter

Den här typen av kuddfodral har tagit över våra flöden och inredningsvärlden. Det är alltså paljetter som ändrar riktning när du rör vid dem eller sveper handen över. 

Kolla in dem här. Vi lovar att flickvännen sett detta på internet, därav blir det en trevligt julklapp eller present.

14. Prosecco Pong
Prosecco är ju mycket festligare än öl, därför borde ni byta ut den klassiska beerpongen mot det här spelet. Det kostar 149 kronor och finns att köpa här.

15. Unna henne ett glas

Med detta blir det inte svårt att hålla sig till "bara ett glas", det rymmer nämligen hela flaskan! Glaset kostar 99 kronor här.

16. Stor nalle

Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela en meter hög? Här hittar du nallen.

17. Huvumassör som vibrerar

Om man aldrig provat en huvudmassör så är det svårt att föreställa sig hur skönt det är. Det här blir en perfekt present till vem som helst! Spana in den här

18. Om hon älskar Harry Potter

Att mysa i en morgonrock kan vara något av det bästa som finns. Ännu bättre blir det med den här coola Gryffindor-morgonrocken.

19. Ett armband som förr i tiden

Ge bort ett personligt armband! Såklart med personens namn på – kolla in dem här. Eller om du vill vara extra rolig kan du ge ett med ditt namn på.

20. Ge henne massage

En skön massage säger man ju inte nej till. Den här massagegelen finns i flera goda dofter och funkar även bra att använda som glidmedel, om massagestunden skulle hetta till lite extra. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.