Personer med boll på huvudet, tjejer som skrattar, termos.
Prylarna som garanterat kommer höja din höst!

31 sjukt roliga prylar – som kommer förgylla din höst

Visst kan det kännas lite mörkt och långt till ljusare tider? Men, det kan också vara underbart med hösten. Vi har spanat in 31 prylar som kommer göra denna årstid fantastisk!


Här kommer prylarna som kommer göra denna årstid ännu härligare, än du kanske först trott. Spana in 30 saker nedan! 

1. Coca-cola minikyl

Älskar du Coca cola är detta kylen för dig. Hur härligt att ha den hemma, fylld med din favoritdryck. Här finns den att köpa!

2. Ljuslyktor Skultuna

Har du sett Skultunas senaste färger på dessa populära ljuslyktor? Tre nya färger som finns att köpa här.Härligt med en färgklick nu i höst

3. Snygg termos

Snygg termos till höstens alla skogsutflykter och svampletande. Vi älskar den spetsiga toppen och här finns den att köpa för 149 kronor.

4. AbZora Balls

HUR roligt att ta hem några vänner och spela fotboll, med dessa bollar runt kroppen? Här finns de att köpa. Och vi är så sugna på att testa!

5. Smetdispenser 

Efter maten kommer det söta, och hur mysigt är det inte om du har bakat allt själv? Med denna smetdispenser fördelar du smeten perfekt. Du kan köpa den här.

6. Mobilskal 

Snyggt skal i färger och mönster som tillsammans bildar till ett riktigt snyggt mobilskal. Här kan du klicka hem mobilskalet till din smartphone. Bara 299 kronor!

7. Flamingotofflor 

Ett måste i höst är helt klart Flamingo-tofflorna att mysa runt i kyliga kvällar. Köp likadana till någon du tycker om, att matcha med. Här blir de dina för 149 kronor.

8. Gör din egna glassbuffé 

Hur gott ser inte det här ut att vara? I den här förpackningen får du alla redskap du behöver för att göra en glassbuffé, du får även en tillhörande receptbok. HUR mysigt att äta på din brunch?

9. Slushmaskin 

Nu kan få en egen slushmaskin i ditt hem - och snygg är den också. Bjud hem polarna och spetsa med vuxendricka kanske? Klicka hem den här

10. Ljusslinga

En ljusslinga passar in i alla hem och höjer mysfaktorn direkt. Häng den inomhus, till exempel i sovrummet, eller på balkongen. Här hittar du slingan.

11. Cornflakes dispenser 

Med dessa slipper du fula flingpaket på bordet, tänk så härligt när du ska ta den där perfekta Instagram-bilden. Funkar dessutom att ha året om. Här hittar du dispensern för bara 299 kronor

12. Trendig spegel House doctor

Hur snyggt är det inte med trenden kring runda speglar? Denna kommer från House Doctor och blir din här. Den höjer verkligen hemmet. 

13. Brödrost för korv med bröd 

Titts på ditt fsvoriprogram samtidigt som du har den här prylen på vardagsrumsbordet. Korvarna och brödet blir klara på nolltid och du slipper all problem med att springa fram och tillbaka till köket. Du hittar den här för 499 kronor

14. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan.

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

15. Korvgiljotin

På brunchen är det givet med kallskurna saker. Varför inte lyxa till det och köpa hem en giljotin att skära upp perfekta skivor med. Du kommer bli brunchens master.  Här hittar du den för 299 kronor

16. Liten vas klong

Hur söt är inte denna vas från Klong? Här finns den att köpa för 349 kronor. Höstens finaste inredningsdetalj.

17. Dryckeshållare

Hur härligt att ha denna dryckeshållare hemma inför brunchen? Här finns den för endast 199 kronor.

18. Hjärtformade ägg 

Överraska dina gäster med hjärtformade ägg. Både proffsigt och mysigt. 

19. Få till extra värme i höst

Hur mysigt att spela detta i höst med din partner? Kortlek fylld med frågor och utmaningar, här blir det ditt för 99 kronor.

20. Chokladfontän

Avsluta brunchen med en DRÖMDESSERT. En chokladfontän att njuta av. Du hittar den här för 299 kronor. Sjukt bra pris. 

21. Refreshers godis

Alltså kan detta vara det godaste godiset, någonsin? Här finns dessa att köpa!Antingen storpack eller små, perfekt till höstmyset.

22. Stilig brödrost

Pimpa till ditt kök med en brödrost i retrostil och se till att få gott bröd.  Här hittar du den

23. Massageolja

Att ha en massageolja hemma att skämma bort någon du tycker om med, är både omtänksamt och moget. Här hittar du gelen! Den finns i många olika lukter och fungerar magiskt. 

24. Vacker tekanna

Hösten handlar helt klart om te, och hur vacker är inte denna kanna i den blå färgen och handtaget i trä? Här finns den att köpa, för maxat höstmys. 

25. Sockervaddsmaskin

Det brukar vara några få tillfällen som erbjuder sockervadd – typ cirkusar och festivaler. Nu kan du äta sockervadd när du vill! Kolla in maskinen här.

26. Bacontoaster

Att laga bacon är väl inte särskilt svårt, men en förklaring till varför den här produkten säljer så bra kan vara det faktum att det underlättar tillagningen. 

Tillaga det perfekta krispiga baconet till din bjudning med den här bacontoastern. Den finns att köpa här.

27. GANT 

Stilren klocka från GANT som är nedsatt i pris med 50 procent. Något som verkligen får dig att bli mer vuxen. Du hittar den här.

28. Stora tekoppar

Vi älskar dessa stora tekoppar från Indiska, de finns med många olika mönster och kostar 99 kronor här.

29. Popcornmaskin i retrodesign

Vem vill inte ha en popcornmaskin hemma? Och tänk att bjuda vännerna på nypoppade popcorn. Du hittar den här!

30. Proteinbars

Istället för att äta godis när du blir hungrig mellan måltiderna, ät en proteinbar som håller ditt blodsocker i rätt nivå. Här kan du klicka hem proteinbars både per styck och i storpack!

31. Prosecco pong

Varför inte höja nivån och köra ett roligt partyspel när ni ätit klart, och bubblet börjat flöda? Här hittar du spelet för 149 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.