Din bästa vän förtjänar den bästa presenten. Här ger vi dig tips på 20 ovanliga saker som din kompis garanterat kommer att tycka är roliga.
Din bästa vän förtjänar den bästa presenten. Här ger vi dig tips på 20 ovanliga saker som din kompis garanterat kommer att tycka är roliga.

21 roliga presenter – att ge till världens bästa bästis

Din bästa vän förtjänar den bästa och roligaste presenten. Här ger vi dig tips på 21 saker som din kompis garanterat kommer att tycka är roliga.


Här ger vi dig tips på presenter som är både roliga och ovanliga. Din bästa vän kommer definitivt att uppskatta att få någon av dessa förslag i present. 

Presenttips bästa vän: Brunch med bubbel

Ta med bästa vännen på en underbar brunch med massor av godsaker, bubbel, skvaller och skratt. En brunch är alltid en uppskattad present. Här kan du köpa brunch som present.

Presenttips bästa vän: Cards Against Humanity

Spelet alla snackar om! Om din humor ständigt ligger på gränsen mellan vad som är okej och inte så måste du testa detta. Sjuk humor i kombination med sjuk fantasi kommer göra dig till vinnare. Inled festen med en skrattförfest! Här kan du köpa spelet för 499 kronor.

Presenttips bästa vän: Pojkvänskudde

För singelhushållet kan det här vara räddningen för ensamma nätter. Ge din kompis det bästa du kan ge - närhet. En perfekt vikarie när du inte kan vara hos din kompis. För 300 kronor kan du klicka hem den här.

Presenttips bästa vän: Ett STORT glas vin

Unna din bästis ett glas vin. Ett stort, stort glas vin. Såpass stort att det rymmer hela vinflaskan faktiskt. Perfekt till kompisen som ofta säger att den "bara ska ta ett glas". 

Presenttips bästa vän: Snygg poster

Man kan aldrig få för mycket konst på väggarna. Speciellt inte när det är riktigt snygg konst. Ge bort en riktigt cool poster till exempel. Det finns mängder av motiv men vi gillar verkligen denna för 149 kronor.

Presenttips bästa vän: Flytande flamingo

Badringar i all ära, men den här rackaren är helt otrolig. Gör din kompis till den coolaste katten på stranden med den här badringen. Du hittar den här för 179 kronor.

Presenttips bästa vän: Kärleksmugg

Vissa din kärlek och uppskattning genom en kaffemugg som ständigt påminner din kompis om hur mycket du tycker om hen. Din bästa vän förtjänar givetvis den finaste muggen.

Presenttips bästa vän: Jelly Bean Roulette

Om rysk roulette är lite för våghalsigt kan det här vara en lagom läskig variant. Spelet går ut på att man spinner snurrhjulet och ser vilken smak som dyker upp. Hälften av smakerna är goda, hälften är... mindre goda. Du hittar det här!

Presenttips bästa vän: Kodlås till flaska

Om din kompis är en vinälskare av rang kan det här vara en bra present. Med ett kodlås kan din kompis vara säker på att få ha flaskan för sig själv. Kombinera kanske med presenttipset på det stora vinglaset?

Presenttips bästa vän: Presentkort

Vill du ge bort en present men kommer inte på vad du vill ge bort? Här har du lösningen. Ett presentkort på skönhet! Ge din kompis möjligheten att välja sin egen parfym, hudvård eller sminkpryl hos Lyko. Presentkortet hittar du här.

Presenttips bästa vän: En fin ring


Smycken är inte det lättaste att ge bort, men den här ringen i läckert roséguld tror vi är så nära ett säkert kort man kan komma. Du hittar den här!

Presenttips bästa vän: Ljusslinga av ananas

Festligaste ljusslingan i stan? Ja, med största sannolikhet! Hotta upp din kompis balkong, vardagsrum eller sovrum med den här ananasslingan. Du hittar den här!

Presenttips bästa vän: Gör din egen neonskylt

På tal om festliga ljusarrangemang - här sätter endast fantasin gränserna. Har vi inte alla drömt om att se vårt eget namn i neon någon gång? 

Om Broadwaydrömmarna är krossade kan du i alla fall göra det till verklighet hemma istället. Låt din kompis få känna på livet som stjärna med den här slingan. 

Presenttips bästa vän: Sjöjungfrufilt

Lev i en sagovärld samtidigt som du myser som bara den. Bli vardagsrummets egna lilla sjöjungfrun med den här filten. Den kommer i massa olika färger.

Presenttips bästa vän: Matchande pyjamas

En mysig present är att köpa matchande pyjamas som man kan använda under sleepovers, du hittar den här!

Vad ska man tänka på när man köper present till sin bästis?

Det säger kanske lite grann sig självt, men när du ska köpa present till din bästis – tänk på din bästis! Vad hen gillar har du ju stenkoll på, så dra nytta av det när du funderar på presenten. Tänk på att inte lägga för stor press på dig själv när du letar efter en present. Det kan låta klyschigt men när du handlar present till din bästis är det verkligen tanken som räknas. 

Hur mycket pengar ska man lägga på en present till bästis?

Till större firanden, såsom jämna födelsedagar, studenten eller examen är det trevligt att lägga en extra slant på en present till sin bästa vän. Vid sådana tillfällen kan det vara bra att vara några stycken som går ihop och delar på presenten, så att ni har råd att köpa något extra fint. 

Annars är en bra grundregel när du handlar present till din bästis att det inte ska kosta så mycket alls. Syftet med bästis-presenter är inte att det ska vara dyra, utan att de ska vara ROLIGA! Ni har ju alltid kul tillsammans och som bästis kan man därför ta sig friheten att ge de där lite knasiga prylarna, som motpol till alla de seriösa gåvorna hen får. Prisintervallet kan ligga mellan allt från 0 - 300 kronor.

Vad kan man ge sin bästa vän i present? 

Ge din bästa vän en rolig pryl som hen kan ha i vardagen. På så sätt kommer din bästis alltid tänka på dig och era roliga upptåg när prylen används. Tycker ni om att spela spel, dricka kaffe, ha pyjamasparty eller galna festkvällar när ni hänger? Ge din bästis en present som förkroppsligar det. 

Vad kan man ge sin bästa vän i julklapp?

Såhär till julen kan det ju vara roligt att ge din bästa vän någon rolig pryl på tema jul. Kanske en julprydnad som du tillverkat själv eller en smaskig julkaka som du själv bakat? Eller varför inte satsa på matchande fula jultröjor? Då kan ni skicka en selfie på er själva framför julgranen till varandra, så känns det som att ni firar tillsammans trots att ni kanske firar på håll. 

Hur kan man ge sin bästa vän en personlig present?

Eftersom att ni känner varandra såväl har du en unik inblick i din bästis personlighet. Utnyttja det för att att ge din bästa vän en riktigt personlig gåva. Den behöver faktiskt inte kosta någonting. Här är några grymma tips: 

  1. En fotobok med bilder och minnen från era galnaste äventyr
  2. Ett smycke som är graverat eller ett bästa vän-smycke
  3. En specialtryckt etikett på en flaska av bästisens favoritdryck
  4. En t-shirt eller kuddfodral med eget tryck 
  5. Någonting du har gjort själv (bakat, stickat, målat eller snickrat)
  6. En upplevelse som ni pratat om att ha tillsammans

Läs även: 22 grymt bra presenter – som kostar under 300 kronor

Läs mer: 15 presenter som du aldrig kunnat gissa kostar under 200 kronor

Läs mer: Skämtartiklar - roliga presenter till barn

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.