Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är presenterna som alla 18-åriga killar vill ha

Ung kille tittar in i kameran.
1 av 1

Prylarna du bör ge till en 18-årig grabb i present.

Shutterstock

Shopping | 16/10/2018 18:17

Svårt att bestämma vad du ska köpa till en 18-årig grabb? Här tipsar vi guidar vi dig i presentdjungeln och listar några riktigt heta presenter.

18 år. Vilken ålder. Man har hela världens framför sig och man får äntligen stiga in i dem där där husen där det står pub på. 

Men den här artikeln är inte till för dig som fyllt 18 år - utan för dig som febrilt letar efter en present till en galen 18-åring. 

1Twist pong

Twist pong

18-åringen har säkert tröttnat på beer pong och vill ha något nytt spel. Twist Pong är det nya roliga spelet och är en twist på klassiska beer pong. När bollen hamnar i din mugg ska du snurra pilen och göra det som står – det kan vara allt ifrån att byta muggar med motspelaren till att dricka dubbelt eller göra ett trick. Spelet finns att köpa här.

2. Liten kyl

Vilken 18-åring drömmer inte om en liten kyl som han kan ha i sitt rum? Här kan du hitta den

3. Frysbart glas

Glas som klarar av att läggas i frysen och få en sån där drömmig frostig look är en perfekt present till en 18-åring. Ett glas kostar 69 kronor!

4. Coca-cola minikyl

Coca-cola minikyl

Älskar han Coca Cola? Då är denna present perfekt. Här finns den att köpa!

5. Polaroidkamera

Polaroidkamera 300

Låt han minnas sin 18-årsdag med hjälp av en polaroidkamera. Den finns i flera färger och du hittar den här.  

6. Rakförkläde

Förkläde till skäggbärare

Antingen en ironisk eller en uppskattad present till en ung grabb. Här hittar du det fiffiga förklädet som ser till att håret inte faller ner på marken eller handfatet

7. Drinkroulette

Drinkroulette

Enkla regler: den som har numret som kulan stannar på måste ta drickan. Här hittar du spelet och är ett riktigt roligt spel som han kommer uppskatta. 

9. En riktigt bra öltapp 

öltapp

En grym öltapp som inte bara är snygg, den ser till att ölen smakar som bäst tack vara dess teknik. Här kan du spana in öltappen ytterligare

10. Öl-duschdraperi 

En perfekt present till 18-åringen som snart ska flytta ut. Han kommer garanterat uppskatta presenten och du hittar den här. 

11. Ge bort en cool upplevelse 

Låt 18-åringen ta sig till ett flygfält och hoppa in i en Cessna 172. Han får sedan vara med om en start och landning på första parkett. Just nu kan du spara 58 procent på denna upplevelse här

12. Bjud på paintball 

Att spela paintball gillar de flesta killar och det är verkligen en rolig aktivitet för ett större gäng. Just nu kan du spara hela 93 procent och endast betala 190 kronor för att låta 10 stycken spela genom denna länk

12. Skaldjurskryssning 

Skaldjurskryssning

Gillar han mat och att festa? Då är en skaldjurskryssning på Birka Cruises världens bästa present. Just nu får du halva priset på en skaldjurskryssning där det ingår hytt med havsutsikt och självklart en riktigt god skalsdjursbuffé. 

13. Ljusbox

Lightbox partykungen

Rolig och fin present om grabben ska flytta ut och vill ha en personlig touch på sin nya lägenhet. Den blir din (hans) för 249 kronor här.


Trendar