Brun-utan-sol, tjej i pälsjacka, lackskor.
#Modetteloves tipsar om vinterns måsten, spana in dem här!

Här är vinterns måsten – enligt Modetteredaktionen

#Modetteloves plockar ut de trendigaste och mest prisvärda plaggen samt produkterna som är ett måste att ha i vinter. Spana in dem här, samt liknande plagg.


#Modetteloves är en ny satsning där redaktionen inför varje ny säsong plockar ut måsten du inte får missa. De vill hjälpa sina läsare att hitta rätt i djungeln av alla modetrender och hypade skönhetsprodukterLäs mer hos Modette om vinterns måsten här.

Vi har spanat in deras 10 senaste tips, samt valt ut liknande plagg och produkter som är måsten i vinter nedan. Gå in här för att spana in fler must-haves i höst som just nu toppar listorna.

1. Fuskpäls 

En liknande jacka som inte kostar lika mycket är denna från Nelly som är väldigt populär, den finns att köpa här. Bambi-jackan är från det Londonbaserade märket Jakke och finns runt om i Sverige hos olika återförsäljare. 

2. Lackade skor

På sin lista har de även med de högklackade lackade skorna, som är en av höstens hetaste trender. Vi har spanat in liknande på NA-KD som är sjukt populära. De blir dina här!

3. Brun-utan-sol i vinter

De tipsar om denna brun-utan-sol från Skir som finns att köpa på bland annat Åhlens. Produkten Cocoa Brown har länge varit en stor favorit hos många och här finns den att köpa hos Lyko.

4. Origins Drink-up-mask

En annan produkt de har valt ut som ett must-have i vinter är en nattkräm från Origins Drink-up-mask. Vi har spanat in en annan nattmask som toppar listorna som ni inte får missa, nämligen denna från Clinique som finns att köpa här.

5. Örhängen guldringar

Guldiga tjockare ringar, magiskt snyggt att bära till stickade tröjor. De finns snart att läsa mer om på Modette. Vi har spanat in liknande örhängen som blir dina här för 129 kronor.

6. Leopardkjol

Redaktionen tipsar även om leopardkjolen i vinter, hur snyggt är det inte att bära en polo till det? Vi har spanat in en liknande från NA-KD, som finns art köpa här för 399 kronor.

7. Clinique pep-start

Magiskt läppbalsam från Clinique som ger långvarigt återfuktade läppar, samt lite färg som ni ser på Modettes chefredaktör Lisa. Här finns balsamet att köpa.

8. Polotröjan

Ett måste i vintergarderoben är helt klart polotröjan. Den Lisa har på sig kommer från & Other Storeis. Vi hittade en liknande som vi älskar, den finns här hos NA-KD.

9. Magisk highlighter

Redaktionen tipsar självklart om en highlighter från Benefit! Vi spanade in en från Bare Minerals som toppar listorna. Här finns den att köpa, för magiskt glow i höst.

10. Skinnbyxor 

Liknande skinnbyxor finns att hitta hos Nelly här för 349 kronor. Det passar till både vardag och fest. De kommer från Zara och går loss på ca 400 kronor.

Gå in här för att spana in fler must-haves i höst som just nu toppar listorna.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.