Iphoneladdare, röda hörlurar, nintendo
Vi har listat 28 populära prylar – här hittar du dem till bäst pris!

Här fyndar du de allra hetaste prylarna på nätet just nu

28 prylar som just nu toppar listorna, här finns de till bäst priser. Apple Airpods, Marshall, Sony, Celsius, Marlene Birger och andra märken.


Nedan har vi listat 28 populära prylar som toppar listorna, och här hittar ni dem till bäst pris.

1. Apple AirPods

Om du inte redan har ett par, är det nästan ett måste! De är helt enkelt magiska. Här hittar du dem för bäst pris, 1 485:-.

2. Wonderboom

Den här prisvinnande högtalaren må vara liten – men har ett kraftfullt ljud till ett billigt pris. Den är dessutom vattentät. Finns i flera färger och blir din för bara 699:-

 3. Aktivitetsarmband

Sugen på att köpa ett aktivitetsarmband som håller koll på din sömn och välmånad? Här finns ett som just nu är nedsatt i pris.

4. Flak med Celsius

Dricker du mycket Celsius så är denna deal perfekt för dig. Här får du ett helt flak för endast 199 kronor.

5. Trådlösa hörlurar SONY

Vad sägs om ett par trådlösa hörlurar från SONY? Magiskt ljud, använd när du tränar och är på jobbet för att stänga ute övrigt ljud. Här finns de just nu nedsatta rejält i pris!

6. Steamer

Glöm strykjärnet, nu kan du stryka dina kläder på ett mycket smidigare sätt. Med en steamer får du bort varenda veck riktigt snabbt! Den här kan klickas hem under tusenlappen just nu.

7. Google Chromecast

Vad sägs om en Chromecast som smidigt låter dig kolla på dina serier på stor skärm. Här finns denna för endast 360:-.

8. Ansiktsmask

Ansiktsmasker kan man inte ha för många av! Denna hypade mask kommer från Peter Thomas Roth och exfolierar huden, jämnar ut hudtonen och ger grymt glow tack vare bland annat c-vitamin och AHA-syra. Här hittar du det bästa priset på masken.

9. Mockamaster

Hur underbart att brygga gott kaffe i en Mockamaster på morgonen? Väldigt bra start på dagen. Den finns även i vitt och rostfri stål. Här finns den till bäst pris, nu 1 589:-

10. Högtalare från JBL

Den här trådlösa högtalaren från JBL är stänktålig och finns i ett gäng snygga färger. Vi har jämfört priserna och hittat marknadens bästa pris

11. Bluetoothlurar
Urbanears populära hörlurar Plattan finns även i trådlös modell, så du slipper trassliga kablar som bara är i vägen. Här kan du klicka hem dem nedsatta till 449 kronor.

12. iPad 9.7

Att ha med en Ipad på semestern är perfekt då den både är smidig och du kan kolla dina favoritserier överallt. Här finns den just nu för 3 150:-.

13. Ljuslyktor från Skultuna

De här söta små ljuslyktorna från Skultuna passar fint var du än placerar dem. Klicka hem dem till bäst pris här. Dessa kommer i 5-pack. 

14. Urbanears Plattan

Den trådlösa versionen av Urbanears numera klassiska hörlur. Hörlurarna har riktigt bra ljud och 30 timmars batteritid. Här blir de dina nu nedsatta till 799:-.

15. Kånken fjällräven

Vad sägs om en Kånken fjällräven att ergonomiskt och snyggt förvara dina saker i? Denna finns här nu nedsatt till 640:-. Den är fortfarande lika populär hos svenskarna. 

16. Högtalare från Marshall

Marshalls snygga högtalare Stanmore kan du klicka hem här nedsatt med 18 procent. Förutom att den är så snygg är högtalarna dessutom grymma. 

17. Foreo Luna 2

Den senaste Foreoprodukten på marknaden. Dess pulseringar ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer samt tar bort 99,5 % av smuts och olja från huden. Här finns den till bäst pris.

18. Ladda trådlöst

Snabb och trådlös laddning utan trassliga sladdar. Den här lilla laddplattan hittar du billigast här.

19. VITA Eos Medium Lampa 

Den mellanstora lampskärmen från VITA som har fått mycket uppmärksamhet kan användas som både bords-, golv- och taklampa. Klicka in här för att se den i olika färger.

20. procent rabatt på Red Bull 

Vad sägs om att spara 45 procent på ett 12 pack Red Bull? Det kan du göra under helgen genom denna länk. Du hittar dealen här för  99:-.

21. Jaybird X4

Bluetooth hörlurar köps i mängder och de är perfekta när du ska träna eller helt enkelt inte orkar med en hängande sladd. Här finns de nu nedsatta i pris.

22. Väska från Malene Birger

Snart är lönen inne på kontot. varför inte unna dig en ny stilren väska från Malene Birger? Denna rymmer både dator, lunchlåna och något extra plagg. Här finns den för 2 295:-, kap!

23. Google Home Mini

Den här smarta röstassistenten kan du använda för styra Spotify, Netflix och andra funktioner i hemmet – endast genom att prata med den. Du hittar den för 449 kronor här.

24. Champagneglas från Iittala 

Hur snygga är inte dessa champagneglas från Iittala? Här finns dessa att köpa i 4-pack just nu för 370:-.

25. Plattång 

Plattång med snabb uppvärmning och keramiska plattor för att skonsamt platta ditt hår. Den här från GHD hittar du nu med 30 procent rabatt och det skiljer stora summor mellan butikerna. Här hittar du det billigaste priset

26. Hörlurar till löprundan

Även om de här lurarna är specifikt anpassade för löpträning och intensiva träningspass – så passar de precis lika bra till lata sommardagar i solen. De är trådlösa, passar alla öron och kostar 1 666 kronor. 

27. Knivset från Global

Grymma köksknivar gör matlagningen mycket roligare. Global är kända för sina bra knivar – och de här är nedsatta i pris just nu.

28. Nintendo Switch

Med den här konsolen kan du både spela själv och tillsammans med andra, samt plocka med dig den och spela var du än är. Här kan du köpa Nintendo Switch.

Inte tröttnat på teknikprylar? Här hittar du 9 roliga teknikprylar till honom

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!