Julklapp.Får.
En önskelista som passar alla!

Ultimata guiden: Här är julklapparna som alla vill ha 2018

Vi har samlat den ultimata listan på julklappar som passar alla- som dessutom är till otroligt bra pris just nu. Högst som lågt. Allt från upplevelser till materiella ting i olika prisklasser.


Oavsett om du är ute efter en julklapp till dig själv, din älskade sambo, din svåra bror, din komplicerade svärmor eller kompisen som "inte önskar sig något" så har vi samlat den perfekta guiden till julklappar som kommer uppskattas av alla.

1. My Heritage DNA-test Kit

Ett DNA-kit är något som är uppskattat av alla. Hur roligt vore det inte att se vart du kommer ifrån och vad som gör dig unik? Detta kit har kommit att bli väldigt populärt och går nu att klicka hem till hela 38 procent rabatt.

2. Eget kit med de populäraste parfymerna

Sätt ihop ett eget parfymkit och ge bort. Välj mellan åtta trendiga parfymer såsom: Beyoncé, Burberry, Calvin Klein och David Beckham med mera.Kolla in de olika märkena och sätt ihop ett personligt kit här.

3. Apple-kompatibla hörlurar med laddningsbox

Ett par trådlösa hörlurar är absolut ett säkert kort att ge bort i julklapp. Dessa kommer i en smidig laddningsbox och är kompatibla med Apple. Dessutom är de nedsatta till hela 80 procent nu, kap.

4. Happy Socks Giftbox

Hur glad blir man inte av Happy Socks härliga strumpor?Nu kan du fynda ett prisvärt presenkit med fyra par Happy Socks till halva priset. Finns i flera olika färger och mönster.

5. Lyxigt bäddset i ekologisk mjuk bomull

Ett mjukt och skönt bäddset är något alla blir glada över. Ge någon du tycker om en härlig sängupplevelse med ekologiska och mjuka sängkläder från LD Terry. Fynda till 50 procent rabatt här.

6. Elektronisk fotfil

Lena fötter är kanske inte någonting alla har högst upp på sin önskelista men i ärlighetens namn är det något alla borde ha. Så varför inte unna den du tycker om en elektronisk fotfil?

7. Spa-weekend på Kosta Boda Art Hotel

Ge bort en spa-weekend på Kosta Bodas populära och mysiga Hotel. Här kan man ta en drink i glasbaren, bada i en pool med vackra glasskulpturer eller bara njuta av en avkopplande spa-weekend. Självklart med en oemotståndlig hotellfrukost morgonen därpå.

8. Lyxigt knivset

Ett lyxigt knivset är definitivt en uppskattad julklapp för många. Detta knivset kommer från Dorre och är både snygga och slitstarka. En vassare julklapp är svårt att hitta. Nu kan du klicka hem detta set för endast 179 kronor.

9. Äkta fårskinnstofflor

Ett par äkta fårskinnstofflor är en perfekt julklapp till den frusna typen.Dessa levereras i en fin tygpåse och finns även i grått. Fynda här till hela 56 procent rabatt.

10. US Polo badrock

En lyxig badrock har alla användning för. Denna kommer från US Polo och finns i flera snygga färger. Klicka hem denna till 50 procent här.

11. Lumberjack skäggprodukter

Till den skäggiga typen går skäggprodukter alltid hem. Unna din skäggiga bekant, kärlek, släkting eller vän ett ultimat skäggkit med lyxiga produkter från Lumberjack. Dessa kommer i ett kit med fem populära skäggprodukter. Fyndas till 57 procent rabatt här.

12. Havsö köksassistent

En praktisk och snygg köksassistent borde alla ha i sitt kök. Denna från Havsö finns även i babyblått och är helt klart en favorit. Hittas här till 46 procent rabatt.

13. Storsäljande tandblekningskit

Ett tandblekningskit har alla användning av och är garanterad en uppskattad julklapp. Passa på att fynda ett tandblekningskit från Glam White med tillhörande extra refill för endast 149 kronor här.

14. Övernattning vid Dalaälven

Ge bort en övernattning för två på mysiga hotell Älvkarleby som ligger precis intill Dalaälven. Sagolikt vackert och en perfekt weekend att göra i mysiga vintertider.Nu får du en övernattning, frukostbuffé, välkomstdrink, ankomstlunch och en fantastisk 3-rättersmiddag till hela 36 procent rabatt.

15. Spa-dag för två på Sturebadet Marina Tower

En lyxig spa-dag slår aldrig fel.Unna den du tycker om en spa-dag på exklusiva Studerbadet Marina Tower. Nu till 45 procent rabatt här.

Kika här för mer inspiration till julklappar som garanterat uppskattas.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.