iDeal of Sweden.
Trendiga skal och tillbehör från iDeal of Sweden. - Foto: iDeal of Sweden

Här är prylarna och skalen – du bara måste ha till din mobil

Unna din allra käraste ägodel något fint – som ett trendigt skal, en bra laddarkabel eller en liten platta att ladda telefonen på.


Skydda din telefon på ett snyggt sätt – eller matcha den dag till dag med olika skal till dina outfits. Ett mobilskal eller en powerbank kan också bli en bra julklapp till någon!

Vintage World av Debi Flügge

Världskartor är alltid snygga – och perfekt för den som älskar att resa till exempel.

Det här mobilskalet är en del av iDeal of Swedens Limited Edition-kollektion. Så skynda och klicka hem det här, för bara 399 kronor.

Ladda telefonen trådlöst 

Glöm trassliga kablar och laddare som bara går sönder. Med trådlösa laddare som dessa kan du bara lägga mobilen på plattan, så laddar den! Finns i en massa härliga färger och mönster. 

Ett skal till honom

Finns också flera skal designade för män. Det här finns i både brunt och svart och blir ditt för 299 spänn. Du kan se hela herrkollektionen här.

En snygg powerbank

En powerbank är bra att ha när batteriet gnäller – för hur jobbigt är det inte när mobilen plötsligt dör? De här finns i hela 19 olika mönster och färger. Du kan alltså matcha dem med ditt skal eller laddare om du så vill! 

Matcha med en laddare

Med iDeal of Swedens snygga laddare kan du lätt se vilken som är din! Kolla in laddarna här. Finns i olika längder, och mönster så klart. 

Stjärnor

Du är en stjärna – och då är det väl passande att du har ett mobilskal med just stjärnor på. Detta blir ditt för 399 kronor.

Söta blommor

Hur fint är inte det här skalet? Rosa blommor och en vit bakgrund ger oss känslor av sommar och romantik. Spana in det här.

Hittade du inget som passade dig? Det finns faktiskt galet många till att välja mellan! Kolla in alla skal och tillbehör hos iDeal of Sweden. Kan bli en grym julklapp till någon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.