Lyxiga prylar
Fynda lyxiga prylar med över 30 procent rabatt här.

13 riktigt lyxiga saker - som nu är nedsatta

Lyx är alltid kul, men det är inte alltid man har råd med de sakerna man vill ha. Här hittar du saker inom olika kategorier som är nedsatta allt från 30 procent till 80 procent.


1. Trådlösa hörlurar från Caliber

Dessa trådlösa hörlurar är nedsatta med 35 procent här.

2. Morgonrock Unisex 

Hur snygg och bekväm ser inte den här morgonrocken gjord av bomull från Marc O'Polo ut? Du hittar den här för  525:- . 

3. Drönare

En perfekt drönare för dig som är nybörjare eller bara vill leka lite med en drönare. Just nu kostar nämligen den här endast  349:- och har en utmärkt kamera som har HD 1280x720 i upplösning.

4. 65 tums LCD-TV

Om du letar efter en ny TV så kan du göra ett bra klipp idag. Denna LCD-TV från Philips är nedsatt med 35 procent, vilket betyder att du kan spara tusenlappar- Du hittar denna för -

5.Herrklocka från Seiko 


Välkända klockmärket Seiko har 50 procent rea på den här grymt snygga klockan med fina guldiga detaljer. Du hittar den här för .

6. Robotdammsugare 

Hur gärna vill man inte skippa det tråkiga med att dammsuga ens lägenhet? Med denna tysta robotdammsugare kan du ligga i soffan och glo på en film samtidigt som arbetet görs. Denna är nedsatt med 50 procent och du hittar den här för .

7. 65 tums curved TV från Samsung 

När en TV är curved betyder det att du får en betydligt bättre upplevelse och ser skärmen på ett bättre sätt oberoende på vart du sitter i rummet. Denna 65 tums TV från Samsung är nedsatt med 31 procent och går att finna här  [prisjakt_price_new:4773618,]. 

8. Sneakers från Adidas 

Unna dig ett par nya sneakers från Adidas nu när dessa är på rea. De finns flera färger men vi tycker dem här röda är snyggast. Du hittar skorna för . 

9. Gamingstol 

En perfekt julklapp till dig själv eller om du har ett spelgalet barn. Denna från Arozzi är en riktigt grym stol som har all dess bekvämligheter som behövs och är nu nedsatt med 35 procent. Du hittar denna för . 

10. Smartklocka 


Smartklocka från Google som har en massa funktioner som gör att din träning blir roligare. Den har även em mikrofon och högtalare som gör att du kan röststyra den. Här är den nedsatt med 31 procent och kostar .

11. Calvin Klein One 

Populär parfym från Calvin Klein som har en ungdomlig och frisk doft. Just nu är den endsatt med 38 procent och går att hitta här för .

12. 6-pack champagneglas

Ska du kanske ha en nyårsfest och saknar några champagneglas? Eller älskar du bara bubbel och vill förnya ditt arsenal av glas? Då hittar du just nu 6 stycken från Holmegaard Bouquet för endast 109:- . 

13. Kaffebryggare 

Snygg kaffebryggare men som har en vattentank på en liter och är även väldigt praktisk på så sätt att den stängs per automatik av efter 40 minuter. Här hittar du den för .

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.