Black Weekend. Google Mini
Här är de hetaste fynden under Black Weekend

Här är prylarna som toppar listorna under Black Weekend

Black Weekend är här och chansen till de bästa fynden kan göras under denna vecka. För att slippa leta och jämföra allt för länge har vi samlat de bäst nedsatta prylarna under veckan. Med allt från senaste teknikprylar till hetaste modetrender.


Slipp leta efter de bästa fynden under Black Weekend. Vi har samlat de hetaste prylarna till de bäst nedsatta priserna under Black Weekend. 

1. Apple AirPods

Vi har sagt det innan och säger det igen- ingen, ingen! ska behöva trassla med en sladd år 2018. Ett par AirPods toppar utan tvekan listan på vad vi försöker fynda till bäst pris just nu.Här hittar du dessa för endast .

2. Google Home Mini

En smart högtalare med inbyggd assistans - vem vill inte ha? Här kan du fynda denna för endast .

3. Lexington Original handduk

En mer perfekt julklapp till släktingen får man leta länge efter. Nu kan du fynda de populära handdukarna från Lexington för endast  Vilket kap. Finns i flera olika färger och passar perfekt om du inte riktigt vet vad du ska ge bort.

4. Bluetooth In-Ear

Är du inte riktigt bekväm med ett par AirPods kan du alltid satsa på ett par In-Ear Bluteetoth, du slipper allt trassel med sladd och får en tjockare plånbok kvar på köpet. Dessa går att fynda här.

5. El-Scooter

En El-Scooter är den perfekta julklappen eller ultimata prylen att unna sig själv när den är nedsatt till mer än halva priset. Passa på att fynda denna här.

6. Samsung 65 tum

Många unnar sig en ny, större eller bättre tv under Black Weekend och detta år är inget undandag.Detta är tv:n som toppar listorna på hetaste fynd just nu.

7. Helly Hansen skaljacka

Nu är det perfekt att unna sig en ny skaljacka. Passar både vår, sommar och höst. Denna från Helly Hansen finns i flera olika färger och är garanterat ett praktiskt och trendigt kap. Här finns den för endast .

8. Red Dead Redemtion 2 till PS4

Storsäljande spelet Red Dead Redemtion 2 är ett ultimat fynd för spelfantasten.Här kan du fynda det till bäst pris.

9. Rituals Gift Set

Passa på att fynda ett populärt Gift Set under Black Weekend.Detta friskar upp sinnet och är garanterat en uppskattat present antingen till dig själv eller någon du tycker om.

10. Estée Lauder foundation

En av årets mest populära foundation är utan tvekan Esteé Lauders Double Wear Stay In Place Makeup med solskyddsfaktor. Nu kan du fynda den till otroligt bra pris här.

11. Sony Playstation 4 Pro 1 TB

Ett Playstation vill väl alla ha? Speciellt när det är nedsatt! Nu finns detta populära Playstation nedsatt här.

12. Apple Iphone 8 64 GB

Passa på att köpa en sprillans ny Iphone 8 med 64 GB till nedsatt pris. Finns i flera färger och går att fynda till bästa pris här.

13. DLS Flatbox M-One

Ett av de hetaste fynden under Black Weekend är dessa väggplacerade högtalare. Finns att fynda för endast  här.

14. Samsung Galaxy Tab

Fler och fler börjar inse värdet i att ha en padda. Är du en av dem kan du ju alltid passa på att fynda en när den är nedsatt. Nu kan du hitta denna från Samsung för endast  här.

15. Fjällräven Kånken Mini

Den populära Kånken från Fjällräven är ett absolut kap så alla borde passa på att fynda till extra bra pris under Black Weekend. Finns i mängder av färger och hittas till bästa pris här.

För fler heta fynd under Black Weekend och inför Black Friday kika in här!

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.