Onsdag 21 Apr
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

16 grymma presenter till personen som älskar att träna

Här hittar du riktigt bra presenter till personer som älskar träning
Boxning, styrketräning eller kanske löpning?. Foto:

Har du en person i din närhet som gillar att träna? Här är 15 riktigt bra grejer att köpa i present till personen!

Läs mer

På den här listan finns grejer som passar både yogin och muskelbyggaren.

1. Chinsstång

Chinsstång

Med den här smarta chinsstången kan du träna chins och andra övningar när du vill hemma. 

Det som är bra med den här stången är att den är enkel att hänga upp och inte gör någon skada på dörren. Här hittar du stången för bara 169 kronor.

2. Sportklocka

Garmin Forerunner 235 sportklocka

Den här sportklockan från Garmin toppar listorna just nu. Den håller koll på allt kring träningen! Läs mer om funktionerna och hitta det billigaste priset här.

3. TräningsbandCasall träningsband

Det här smarta träningsbandet går att använda för att träna styrke- och balansövningar med egen kroppsvikt. Riktigt smidigt och lätt att bära med sig! Bandet kommer från Casall och kostar 399 kronor.

4. Proteinpulver

Gold nutrition proteinpulver

Det här lär uppskattas av en person som tränar mycket – en burk med 2,27 kilo proteinpulver! Det populära pulvret finns i flera goda smaker och du hittar bäst pris här.

5. Veganskt proteinpulverVeganskt proteinpulver

Till en person som är vegan kan du överraska med veganskt proteinpulver, gjort på sojaprotein. Här kan du klicka hem ett kilo för 129 kronor.

6. Snygga löparskor

Adidas Ultra Boost löparskor

Vem skulle säga nej till ett par nya, fräscha löparskor? Adidas Ultra Boost är både bekväma och snygga och finns i flera färger. Du hittar dammodellen här och herrmodellen här.

7. Foam roller

Casall foam roller

En foam roller är grym för både uppvärmning och återhämtning. När den rullas över musklerna ökar blodcirkulationen vilket motverkar mjölksyra. Den här foam rollern hittar du hos Casall.

8. Kompressionstights

2XU kompressionstights

Kompressionstights är grymma att träna i eftersom de stimulerar blodcirkulationen och stöttar musklerna, vilket gör att du orkar mer och får mindre träningsvärk. 2XU:s tights är riktigt populära och du hittar dammodellen här och herrmodellen här.

9. Hörlurar för träning

Jaybird X3 sporthörlurar

Dessa hörlurar från Jaybird är perfekt anpassade för träning – de sitter ordentligt på plats och tål både svett och vatten. De kostar 1 089 kronor här. Ett billigare alternativ på sporthörlurar är dessa från JBL!

10. Sportarmband för mobilen

Sportarmband till mobil

Ett sådant här armband behövs när man vill ha med sig mobilen på träningspasset. Du hittar det för iPhone 6/6s här och för iPhone 7/8 här.

11. Boxningshandskar

Boxningshandskar

De här boxningshandskarna passar både den som tränar boxning regelbundet (men inte är något superproffs) och den som bara går på något pass på gymmet ibland – för visst är det skönt att ha egna handskar och slippa låna gymmets?

De finns i många olika färger och går att klicka hem för 263 kronor.

12. Yogamatta

Casall yogamatta

Den här snygga, mönstrade yogamattan kommer från Casall och du hittar bäst pris på den här.

13. Träningsväska

Gymbagar från Nike och Adidas

Här är två snygga och prisvärda gymbagar från Nike respektive Adidas – ingen kostar mer än 250 kronor!

14. Proteinbars

Barebells proteinbars

Mums! Ge bort en låda med goda proteinbars – garanterat uppskattat! Lådan kostar 198 kronor här.

15. TräningsskorNike MetaconDe här träningsskorna från Nike är anpassade för inomhusträning. De har kraftigare häl och bra grepp som ska ge stabilitet vid lyft. 

Skorna finns i en massa snygga färgkombinationer och du hittar herrmodellen här och dammodellen här.

15. GoPro

Personen som älskar utomhusträning ska såklart ha en GoPro-kamera! Filma cykling, hiking, surfing eller annat med actionkameran som du hittar billigast pris på här.

16. Spikmatta

Shakti spikmatta

Tränar man mycket är det viktigt att också låta kroppen slappna av och återhämta sig. En spikmatta löser upp spänningar, ökar blodcirkulationen och syreupptagningen och frisläpper endorfiner. "Original"-spikmattan Shakti finns att köpa här.


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.