Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Weekendresor med boende på 5-stjärniga hotell! Under 3 000 kronor

Möt våren i en populär weekendstad! Nedan listar vi 8 städer med flyg och boende på 5-stjärniga hotell, som du just nu kan boka för magiska priser.

Pool, tjej i kjol, solbäddar.

Vi har letat efter de bästa priserna hos Destination.se – där finns det flera hundra researrangörers, och du får fram allting du behöver i en enda sökning. Det möjliggör att du får det billigaste priset och du slipper jobbet med att leta!

1. Budapest

Res till Budapest i vår och njut av den vackra staden och den billiga maten. Här finns ett 5-stjärnigt hotell med pool samt flyg tur och retur runt 1 900 kronor.


2. Rom

Flyg till Rom och bo på det lyxiga hotellet Navona Palace Luxury Inn, här kostar det runt 2 700 kronor. 


3. Krakow

Vad sägs om en weekend i Krakow med billiga spabad och restauranger? Här finns flyg tur och retur samt boende på vackra Grand Hotell runt 2 000 kronor.


Läs även: 9 populära sista minuten-resor 2019! Här hittar du dem billigast

4. Berlin

Berlin

Njut av Berlins kultur och häftiga nattliv. Flyg tur och retur samt bo på lyxiga Pullman Berlin Schweizerhof här runt 1 600 kronor.


5. Barcelona

Stränder, shopping, massor av god mat och grymt uteliv – det är inte konstigt att Barcelona är ett av de populäraste weekendresmålen. Bo på Exe Placa Catalunya samt flyg tur och retur runt 2 500 kronor i vår.


6. Lissabon

Portugals vackra kuststad Lissabon är ett utmärkt resmål i vår. Här kan du bo på VIP Grand Lisboa samt flyga tur och retur till staden för 2 794 kronor.

7. Gdansk

Flyg tur och retur samt bo på lyxiga Hilton i G-dansk. Här finns hela paketresan för runt 1 000 kronor.


8. Prag

Res till Prag i vår och bo på vackra Mamaison Hotel Riverside samt flyg tur och retur för 1 850 kronor.

Gå in här för att spana in fler billiga resor våren 2019!