Silly Season lever upp till sitt namn. Förra veckan ryktades Miiko Albornoz till Barcelona. Nu bekräftas att Kim Källström går till Arsenal.
Kim Källström blev utvisad när hans Spartak Moskva föll borta mot Mikael Lustigs Celtic. Celtic är därmed vidare i Champions League.
5 Nov 2012, 17:47
Succémannen Waris Majeed är klar för Kim Källströms Spartak Moskva. Endast detaljer återstår i affären som lär innebära mångmiljonvinst för Häcken.
2 Okt 2012, 20:13
Ett rött kort i 63:e minuten blev Spartak Moskvas fall. Celtic vände och vann matchen med 3-2 efter mål på övertid.
19 Sep 2012, 23:15
Världsstjärnan klev fram och vände matchen på egen hand. Två mål inom loppet av åtta minuter från Messi säkrade segern åt Barcelona.
18 Sep 2012, 17:20
Den svenske landslagsmannen inleder mot tuffast möjliga motstånd – Barcelona på Camp Nou: "En väldigt svår match".
27 Aug 2012, 08:41
Kim Källström dras fortfarande med sin lårskada – och kan missa Sveriges match mot Kazakstan.
8 Nov 2010, 09:13
Den svenske landslagsspelaren ser inte ut att skriva på ett nytt kontrakt och kan därmed få lämna Bolton i januari.
3 Nov 2010, 19:45
Londonklubben fortsätter att visa att de är glödheta. I kväll tog man en ny storseger när Spartak besegrades med 4-1.
7 Jun 2010, 18:54
Dominik Hasek presenterades på måndagen för allmänheten som Spartak Moskvas nya målvakt. En av tidernas främsta förklarade också varför han valde spel i klubben. - Jag älskar lag med storslagen historia. Jag har spelat i Chicago, Buffalo och Detroit med flera stora namn, och nu i Spartak, säger The Dominator.