Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med

30-åringen vann superjackpott – så gick det till

- 08/04/2020, 09:27 -
30-åring kammande hem superjackpott hos LeoVegas.

30-åring kammande hem superjackpott hos LeoVegas.

TT/Shutterstock

Lördagen i slutet av januari kommer för evigt vara en väldigt speciell dag för en viss 30-åring från Kalmar. Med endast 50 satsade kronor kammade han hem spelets superjackpott.

Det var en helgdag i januari som en LeoVegas-spelare testade lyckan i slotsspelet Arabian Nights. Med satsen inställd till 50 kr per snurr  dröjde det inte mer än några minuter innan det fantastiska hade inträffat. 30-åringen snurrade fram fem wilds från vänster till höger på hjulet, och alla som spelat Arabian Nights vet vad det betyder: JACKPOTT!

30-åringen från Kalmar hade då kammat hem hela 921313.69 svenska kronor. Här kan du också få möjlighet till det

Arabian Night, spelet 30-åringen kammande hem storvinsten på. Bildkälla: LeoVegas
Arabian Night, spelet 30-åringen kammande hem storvinsten på. Bildkälla: LeoVegas.

Arabian Nights är ett slotsspel från NetEnt, och en riktig klassiker i casinovärlden. Spelet bjuder på ett riktigt spännande äventyr med dess progressiva jackpot. Spelet, som släpptes i slutet av 2013, kommer med 5 hjul och 10 vinstlinjer där wilds dubblar vanliga vinster. Sen innehåller det även freespins och jackpottchanser.

Om du vill testa lyckan i Arabian Nights, registrera ett konto på sajten och lycka till! Just nu får du upp till 200% i bonus & 30 Cash Free Spins!