Söndag 5 Dec
Stockholm

Sugen på mer spänning i vardagen – 5 enkla utmaningar

Söker du fler utmaningar och spännande upplevelser? Vi har 5 enkla vardagstips på saker som du kan göra hemma för att höja pulsen en smula!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Ibland är vardagen med sina rutiner och sina upprepningar rätt enformig, ja, rentav lite tråkig. Men med väldigt enkla medel och liten dos våghalsighet kan du göra vardagen till ditt eget äventyr.

1. Hör av dig till en kompis du inte haft kontakt med på länge

Ni vet den där kompisen som man älskade att hänga med, som man kunde prata om allt med och skratta sig fördärvad åt ingenting. Men som man av olika skäl inte har så mycket kontakt med längre. Ring hen! Eller skicka ett meddelande på sociala medier. 

2. Spela dina favoritspel online

Spel är både underhållande och klurigt. På LeoVegas finns spel för alla sorter. Kanske föredrar du klassiker som roulette eller vill du utmana dig med populära Book of Dead eller Starburst?

3. Laga mat som verkar onödigt komplicerad 

Vad sägs om att göra din egen kombucha eller fermentera dina egna grönsaker! Lite knepigt kanske, men långt ifrån omöjligt. Anta utmaningen och impa på dina vänner med resultatet!

4. Plocka fram dina dolda talanger

Har du alltid velat testa lera, oljefärg eller varför inte stickning!? Kanske bor det en konstnärssjäl i dig som bara väntar på att väckas till liv. Beställ hem en klump med lera, lite oljefärg och sätt igång. Kom igen, det blir kul!

5. Ta träningen till nästa nivå! 

Utmana kroppen och skriv ner en träningsplan. Förläng löprundan med en kilometer i veckan. Snart är du uppe i ett maraton. Gör du 30 push-ups i vanliga fall? Sikta på 50 innan midsommar. När kroppen fått sitt är lite hjärngympa på sin plats. Onlinespel är ett klockrent sätt! Här kan du registrera ett konto på LeoVegas!

Kommentera
Kopiera länk
Dela