Nya Beverly Hills 90210 kommer till Sverige – vad kan du om serien?

- 06/08/2019, 09:54
Klassikern Beverly Hills 90210 kommer i en ny version den 8:e augusti.

Klassikern Beverly Hills 90210 kommer i en ny version den 8:e augusti.

C-More

90-talsfavoriterna återförenas 8:e augusti. I en ny tappning kommer Beverly Hills 90210 tillbaka – men vad kommer du egentligen ihåg från den populära tv-serien?

Nu kommer alla nostalgiker ha något att hurra över! Den dramafyllda tv-serien Beverly Hills 90210 kommer tillbaka i en helt ny version. Gänget återförenas i hela sex stycken avsnitt som alla är ungefär en timme långa. Tittarna får återse skådespelarna Jason Priestley, Tori Spelling, Jennie Garth, Shannen Doherty, Ian Ziering, Gabrielle Carteris och Brian Austin Green

Den nya tappningen har fått det lite kortare namnet BH90210 – och kommer att finnas på C-More den 8:e augusti. Det blir en nystart och en helt ny handling producerad av Fox.

Med spänning kunde vi i ursprungsserien följa karaktärer som till exempel Brenda, Donna, Steve eller David. Det mest sedda avsnittet sågs av nästan 20 miljoner tittare bänkade i soffan. Den nya serien kan du se här.

Allting är dock inte som förr i den nya serien BH90210. Skådespelarna spelar nämligen sig själva, som de är i verkliga livet, med en liten twist. 

De är halvt fiktiva, alltså både inspirerade av sina karaktärer och hur de är på riktigt. Efter originalseriens slut splittrades skådespelarna för att gå åt olika håll i karriären, och nu återförenas de när en av skådespelarna föreslår att det är dags för en nystart. De försöker ta vid där de slutade, för nästan 20 år sedan. Du kan streama den nya serien hos C-More, en dag efter den amerikanska premiären!

I och med premiären av BH90210 kan det vara dags att fräscha upp minnet – och ta reda på vad du faktiskt kommer ihåg från serien Beverly Hills 90210. Här är ett quiz som sätter kunskaperna på prov.