Torsdag 9 Dec
Stockholm

Vill du ha drömjobbet i vinter? Så gör du för att söka

Hur låter det att spendera hela dagarna på berget, med skidåkning och härliga människor? Och dessutom få betalt för det? Om det låter som en dröm har vi det perfekta jobbet för dig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Har du nyligen tagit studenten och siktar på att jobba till hösten för att sedan kunna resa iväg? Ett roligare alternativ är att åka iväg direkt och jobba. Som reseledare hos STS Alpresor kan du jobba i alporter som österrikiska Bad Gastein, Cervinia, Val Thorens och St Anton. 

Det är ett perfekt sätt att komma ut och upptäcka en ny plats, samtidigt som du får värdefull arbetslivserfarenhet. Är det skidåkningen som lockar mest är detta ett riktigt bra säsongsjobb, eftersom en stor del av arbetet går ut på att åka skidor tillsammans med gästerna och att hålla i olika aktiviteter i backen, till exempel picknick och skidsafari.

Här söker du jobbet som reseledare.

För att jobba som reseledare hos STS Alpresor måste du först gå en kurs på åtta dagar där du får lära dig om rollen som reseledare. Du bor tillsammans med resten av kursdeltagarna på hotell i österrikiska Bad Gastein. Genom både praktisk utbildning, föreläsningar och verkliga case får du lära dig reseledaryrket på bästa sätt. 

Efter reseledarkursen får du ett certifikat som intygar dina kunskaper och du har möjlighet att få anställning både hos STS Alpresor och andra researrangörer. 

När vintersäsongen är slut har du även möjlighet att arbeta som reseledare hos STS Alpresor under sommaren. Där står aktiviteter som vandring och olika utflykter på schemat, till exempel till Venedig, Comosjön eller Aosta.

Låter detta som något för dig? Sista ansökningsdagen är 30 oktober, men ansök senast 15 september så får du 500 kronor rabatt på kursen. Läs mer och skicka in din ansökan här!

Kommentera
Kopiera länk
Dela