Söndag 24 Okt
Stockholm
ANNONS: Innehåll i samarbete med Samsung

Dammsugaren som håller rent efter dina husdjur

Dammsugaren som håller rent efter dina husdjur.
Dammsugaren som håller rent efter dina husdjur. Foto: Samsung

Vill du ha ett renare hem med mindre ansträngning? Med en modern skaftdammsugare blir städningen enklare och du får bort även de minsta partiklarna.

Kopiera länk
Dela

– Vi har fått positiva reaktioner, framför allt från djurägare, säger Rikard Fornbäck, Training and Communication Specialist på Samsung.

Har du pälsdjur eller små barn hemma? Då vet du förmodligen hur ofta dammsugaren behöver plockas fram för att få bort grus och annat damm som de lämnar efter sig. 

Men det finns ett enklare sätt att få ett riktigt rent hem. Samsungs dammsugare i Jet-serien har en smidig och trendig design, som gör att de kan stå framme istället för att gömmas bort i en städskrubb. På så sätt finns de alltid tillgängliga när det är dags att rengöra möblerna igen. Tack vare det effektiva filtret, som tar upp allt från större grus till de minsta partiklarna, kan du hålla hemmet dammfritt även om husdjuren härjar runt.

– Jag har själv två hundar hemma, så jag vet precis hur “roligt” det är när de fäller mycket päls. Då är det väldigt smidigt att ha en snygg JET-modell som redan står framme, berättar Rikard Fornbäck. 

”Vet hur viktigt det är med en effektiv dammsugare”

Det kraftiga batteriet gör det möjligt att dammsuga i upp till en timme*, och när  dammbehållaren är fullt kan man tömma det snabbt och enkelt. Filtret och dammbehållaren är dessutom tvättbara så att de alltid går att hålla fräscha. 

JET-seriens smidiga och snygga design – kombinerat med effektiviteten när det gäller att ta upp päls och andra partiklar från alla sorters ytor – har gjort att den blivit uppskattad bland de tillfrågade djurägarna.

– De som vi pratat med har varit väldigt positiva, eftersom de vet hur viktigt det är med en effektiv dammsugare som kan ta upp pälshögarna som bildas överallt i hemmet.

Vill du veta mer om JET-serien och tekniken bakom dammsugarna? Läs här!


* Den angivna drifttiden baseras på den lägsta kraftnivån med ett icke-motordrivet tillbehör anslutet. Resultatet kan variera beroende på användning. Baserat på interna tester. Ett extra batteri säljes separat som ett tillbehör

Kopiera länk
Dela