Måndag 25 Okt
Stockholm
ANNONS: Innehåll i samarbete med Samsung

Underlätta städningen efter barnen? Här är dammsugaren för dig!

Underlätta städningen efter barnen? Här är dammsugaren för dig
Underlätta städningen efter barnen? Här är dammsugaren för dig. Foto: Samsung

Less på att dra fram dammsugaren i tid och otid, för att städa upp efter barnens äventyr? Här är några anledningar varför en skaftdammsugare kan vara småbarnsförälderns allra bästa vän.

Kopiera länk
Dela

Flingor över hela bordet till frukost, halva sandlådan utspridd över vardagsrumsgolvet till lunch – och när det är dags att pyssla så åker glittret fram.

Livet som förälder kan ibland kännas som att det till största delen handlar om att städa upp spåren efter de små livens äventyr. Och när du för femte gången på en dag pluggar in dammsugaren och börjar släpa runt den är det lätt att börja fantisera om ett smidigare alternativ.

Viljan att göra städningen mer lättillgänglig och mindre ansträngande kan vara anledningen till att marknaden för skaftdammsugare har exploderat de senaste åren. Några av de mer populära modellerna i segmentet är Samsungs JET-serie, som tack vare en rad tekniska innovationer är en ren dröm för städtrötta småbarnsföräldrar:

  • Effektiv sugkraft. Samsungs Digital Inverter Motor genererar en sugkraft* på upp till 200W** på den kraftigaste modellen, vilket betyder att de enkelt kan städa bort sandkorn och smuts i minsta lilla golvspringa.
  • Fångar upp även de minsta partiklarna. Blev det glitterfest under barnkalaset? Tack vare JET-seriens avancerade filter och Jet Cyclone-system kan dammsugarna filtrera partiklar ner till några nanometer***, så att du slipper hitta glitter i bostaden under flera månader framöver.
  • Alltid nära till hands. JET-seriens slimmade och trendiga design gör dammsugarna till en del av inredningen. Varje gång ett glas rasar i golvet kan de finnas på armlängds avstånd, och justeras enkelt för att dammsuga både från golv, bord eller vardagsrumsmöbler.
  • Lätt att rengöra. Hela dammbehållaren är tvättbar, så att den kan hållas ständigt fräsch oavsett vilka utmaningar den utsätts för i vardagen.

Vill du också ha en smidig dammsugare för när femåringen än en gång stått på huvudet och ätit chips i soffan under fredagsmyset? Då kan en skaftdammsugare från JET-serien vara precis det du letar efter.

Läs mer om Samsungs JET-serie här!


* Sugkraft testad enligt IEC62885-2 klausul 5.8 och testad vid inloppet för verktyget utan tillbehör, vid maxläget. Baserat på SLG-tester (Schubert Leiter Geratesicherheit).
** Testat i enlighet med IEC60335-1 klausul 10. Baserat på interna tester.
*** 0,3~10 µm är den partikelstorlek som allmänt är synlig för det mänskliga ögat, t.ex. i form av pollen och mögel

Kopiera länk
Dela