Tisdag 30 Nov
Stockholm
ANNONS: Innehåll i samarbete med Allente

Skräddarsy ett maxat tv-paket under Black Week

Sneglar du på en ny tv inför årets Black Week?
Nu kan du maxa vintern i soffan med världens bästa underhållning – och en rejäl rabatt på vilken tv-modell du vill.
– Att kunna bjuda våra kunder på en så grym deal känns fantastiskt, säger Jonas Gustafsson, vd på Allente.

Kopiera länk
Dela

Årets största shoppingvecka alla kategorier – Black Week – närmar sig med stormsteg. Under veckan som leder upp till Black Friday passar vi på att köpa julklappar till nära och kära. Men många passar även på att unna sig nya prylar till det egna hemmet.

En av varorna som flyger av hyllan snabbast under Black Week är tv-apparater. Efter de senaste årens snabba utveckling av skärmtekniken lockar en uppgradering till 4K, eller till och med 8K-skärmar, för att kunna njuta av sport och filmer i knivskarp upplösning.

Men det är inte alltid som modellen du har spanat in reas ut under Black Week. Vad gör du då? 

4000 kr i rabatt på valfri tv - se erbjudandet här!

I år behöver du inte kompromissa. Genom att besöka en butik och bli Premium-kund hos Allente – en sammanslagning av Canal Digital och Viasat – får du 4000 kronor i rabatt på valfri skärm*. I Premium-paketet, som är kostnadsfritt i fyra månader, ingår Viaplay, Paramount+ och Discovery+.

– Vi har under året sedan Allente bildades gett våra kunder en rad fina erbjudanden, men det här svårslaget. Att kunna fynda en tv 4000 kronor billigare och dessutom få tillgång till serier, filmer och sport i världsklass är något som borde locka väldigt många, säger Jonas Gustafsson.

Särskilt lockande kan erbjudandet vara för fotbollsfantaster, då Allente har rättigheter till både Allsvenskan och Premier League. På Viasats sportkanaler går matcherna se i krispig Ultra-HD, en upplevelse som kan motivera vem som helst att byta ut den gamla tv:n under Black Week.

– Vårt sportutbud har alltid varit starkt, men i höst nådde det nya höjder. Om man inte ser matcherna på plats är Ultra-HD det näst bästa alternativet, och jag tror att många fotbollsfans kommer nappa på den här chansen, säger Jonas Gustafsson.

Har du redan en tv? Om du köper Allentes Premium-paket online under samma period får du det för halva priset, endast 349 kronor i månaden, i tolv månader. Läs mer om det här!


*Avtalstiden är 24 mån och tv-paket Premium ingår fritt i 4 mån. Efter frimånaderna löper abonnemanget vidare till ordinarie månadskostnader: Premium 789 kr, men du kan välja vilket tv-paket du vill från 279 kr/mån. Viaplay ingår även efter friperioden (från tv-paket Mellan/Standard) och utbudet baseras på valt tv-paket. Minsta totalkostnad under avtalstiden är 5725 kr för tv via parabol och 5775 kr för tv via fiber (inkl. obligatorisk frakt- och miljöavgift). Erbjudandet gäller t.o.m den 29/11 2021, och endast vid nytecknande av abonnemang. 4000 kr i presentkort kan endast nyttjas i butiken och kan inte bytas mot kontanter.

Kopiera länk
Dela