Mest lästa

Därför flyttar inte Patrick Ekwall och flickvännen Camilla ihop

Spelare piskades av supporter efter finalförlust

Först förlorade han den saudiska supercupfinalen. Sedan hamnade spelaren Abderrazak Hamdallah i bråk med supportrar, och piskades av en man på läktaren.

Galet miljonregn över känslosam Ludvig Åberg: ”Surrealistiskt"

Ludvig Åberg lyckades inte vinna den gröna kavajen, men majordebuten blev ändå ett minne för livet. Stjärnskottet slutade tvåa bakom Scottie Scheffler i US Masters. – Att känna nerverna och pressen under de sista hålen är vad du drömmer om, säger Åberg.

Anja Pärson vann Mästarnas mästare 2024

Anja Pärson vann "Mästarnas mästare" efter en rafflande slutduell mot fotbollsstjärnan Sebastian Larsson. – Han vann flest grenar och var en mästare på alla sätt och vis. Jag lyckades hålla mig kvar när det behövdes, säger hon diplomatiskt.

Frida Karlssons succésäsong: Åkte in flera miljoner kronor

En av Sveriges stora stjärnor i längdskidspåret är Frida Karlsson. Säsongen 2023/2024 skulle bli framgångsrik med flera segrar och en tredjeplats i den totala världscupen. Framgångarna innebar också ett rejält lönelyft då hon åkte in flera miljoner i prispengar.

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

Martin Åslund: "Jag vill nyansera bilden av Lucas Bergvall"

Hen är Discovery+ bäst betalda fotbollsexpert

Att stå i TV-rutan är ett välbetalt jobb. Men hur mycket tjänar egentligen de Allsvenska experterna i Discovery+?

Därför flyttar inte Patrick Ekwall och flickvännen Camilla ihop

Patrick Ekwall är en av Sveriges allra kändaste sportjournalister. Men hur bra koll har du på hans liv i övrigt? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Ekwall.

BC Luleå vann toppmötet mot Norrköping

Här är laget som säljer billigast öl i Allsvenskan

Allsvenskan har snart premiär och det är många som ser fram emot att avnjuta en öl och korv på fotbollsarenan. Men var finns egentligen den billigaste match-måltiden?

Segerraden förlängd för Södertälje BBK – besegrade Köping Stars

84-74 (13-19, 27-15, 18-34, 26-6) blev resultatet när Södertälje BBK och Köping Stars möttes i Täljehallen på torsdagen. I och med detta har Södertälje BBK tre raka segrar i Svenska Basketligan herr, och efter den tuffa perioden är Södertälje BBK nu i riktigt bra form.

Ystads IF fortsätter vara svårslaget på hemmaplan

IFK Kristianstad tog klar seger mot Eskilstuna Guif

Det blev en klar seger för IFK Kristianstad vann på hemmaplan mot Eskilstuna Guif i Handbollsligan. IFK Kristianstad vann med klara 35-23 (17-8). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Eskilstuna Guif vann med 28-27.

Gzim Salihi elvamålsskytt i Amo HK:s seger mot Aranäs

Tittarna rasar på "blod-bantningen" i Mästarnas mästare

Tittarna är minst sagt upprörda efter det senaste avsnittet av Mästarnas mästare 2024.

Underläge i halvtid – då vände Södertälje BBK och vann

Hemmalaget Umeå hade greppet i halvtid och ledde med 45-50 i Svenska Basketligan herr. Men Södertälje BBK vände på matchen och vann till slut med 91-85 (19-19, 26-31, 22-27, 24-8).

Seger för Borås Basket i toppmötet med BC Luleå

Borås Basket tog en tung seger på hemmaplan mot BC Luleå i toppmötet i Svenska Basketligan herr på tisdagen. Matchen slutade 88-85 (19-25, 15-24, 20-12, 23-16, 11-8) efter förlängning.

Seger för Nässjö med 86-71 mot Uppsala

Nässjö vann mötet med Uppsala hemma med 86-71 (29-26, 25-10, 15-17, 17-18) på tisdagen i Svenska Basketligan herr.

NHL-stjärnan Chris Simon död – blev 52 år gammal

Chris Simon, Peter Forsbergs tidigare lagkamrat i NHL, är död. Den tidigare NHL-stjärnan, känd för många slagsmål och långa avstängningar, blev 52 år gammal.