Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
8258
reaktioner idag

Sveriges roligaste FIFA-turnering är tillbaka – över 400 000 kronor att spela om

Tävla om pengar i Sveriges absolut roligaste FIFA-turnering där du kan vinna pengar i varje enskild match.

Bild från förra årets final av Betsson Playtime. Nu drar vi gång säsong två!

Nu är det är dags att dra igång FIFA-turneringen Betsson Playtime igen. Efter förra säsongens succé där T2 Gaming stod som segrare är det nu dags att göra turneringen ännu större och bättre. 

Nytt för i år är att turneringen har en klass för PS4 och en för Xbox One. Vinnarna i respektive klass kommer sedan att möta varandra i en final för att kora en totalvinnare. Turneringen drar igång den 9 januari 2018 och sista anmälningsdagen är den 5 januari men platserna är begränsade, så anmäl ditt lag redan nu. Hur du anmäler dig hittar du längst ner i artikeln.

Vinn pengar i varje match

Precis som förra säsongen spelas turneringen online där matcherna spelas 2vs2 ända fram till finalen som avgörs med en livesändning på plats i Stockholm. Varje match i turneringen kommer att erbjuda tre chanser att vinna pengar. Totalt står 400 kronor på spel per match.

I de respektive finalerna kommer det finnas en prispott på 25 000 kronor. Den som sedan vinner hela kalaset får också en fotbollsresa för två till ett värde av 20 000 kronor. 

Sista anmälningsdag är den 5 januari och själva turneringen börjar sedan den 9 januari med förkval. Fyra lag går vidare från varje speldag till en veckofinal som du även ser på bilden nedan. Därifrån går ett lag från varje konsol vidare till finalen i Stockholm. 


Så här anmäler du dig – och tävlar om en prispott på över 400 000 kronor. 


1. Du och din lagkamrat sätter in 100 kronor var på era Betsson-konton. Om ni inte har några konton, så skaffar ni det här. Insättningen räknas som anmälningsavgift och måste göras. 


2. Registrera er i anmälningsformuläret som hittar nedan. Använd samma mail som det du använde när du registrerade dig hos Betsson. 


3. Tävla och vinn cash! 


*Pengarna du kan vinna i varje enskild match är bonuspengar hos Betsson och måste omsättas 1 gång på odds 1.5 eller högre innan uttag. 

Är du bäst i kompisgänget på FIFA?