Mest lästa

Därför flyttar inte Patrick Ekwall och flickvännen Camilla ihop

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopningskandalen

Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

Galet miljonregn över känslosam Ludvig Åberg: ”Surrealistiskt"

Ludvig Åberg lyckades inte vinna den gröna kavajen, men majordebuten blev ändå ett minne för livet. Stjärnskottet slutade tvåa bakom Scottie Scheffler i US Masters. – Att känna nerverna och pressen under de sista hålen är vad du drömmer om, säger Åberg.

Anja Pärson vann Mästarnas mästare 2024

Anja Pärson vann "Mästarnas mästare" efter en rafflande slutduell mot fotbollsstjärnan Sebastian Larsson. – Han vann flest grenar och var en mästare på alla sätt och vis. Jag lyckades hålla mig kvar när det behövdes, säger hon diplomatiskt.

Leverkusen mästare – siktar nu på förlustfritt

Bayer Leverkusen har säkrat Bundesligatiteln för allra första gången. Detta efter 29:e raka matchen utan förlust. Werder Bremen besegrades med 5–0.

Ståhls konkurrent slog 38 år gammalt världsrekord

Mykolas Alekna från Litauen, som slutade trea när svenske Daniel Ståhl vann VM-guld i diskus i Budapest i somras, har slagit friidrottens längst stående världsrekord på herrsidan.

Galet miljonregn över känslosam Ludvig Åberg: ”Surrealistiskt"

Anja Pärson vann Mästarnas mästare 2024

Anja Pärson vann "Mästarnas mästare" efter en rafflande slutduell mot fotbollsstjärnan Sebastian Larsson. – Han vann flest grenar och var en mästare på alla sätt och vis. Jag lyckades hålla mig kvar när det behövdes, säger hon diplomatiskt.

Martin Åslund: "Jag vill nyansera bilden av Lucas Bergvall"

Lucas Bergvall är en av Sveriges mest uppsnackade talanger. Fotbollsexperten Martin Åslund vill däremot nyansera bilden av supertalangen i fotbollspodden Studio Allsvenskan.

Magnus Hedman akut opererad – nära att bli blind

Malmö-ikonens stora miss efter segern: "En idiot"

Malmö FF har inlett Allsvenskan 2024 övertygande med två raka segrar. Efter vinsten på hemmaplan mot Hammarby under söndagen passade lagkaptenen Pontus Jansson på att hylla läktarstämningen. Men det fanns en missräkning från Malmöspelaren.

Glenn Hysén syns i reklam för högerextremt parti: ”Lurad"

​Den före detta fotbollspelaren Glenn Hysén har synts i en video från det högerextrema partiet Alternativ för Sverige på X, tidigare Twitter. I videon uppmanar han tittare att lyssna på Alternativ för Sverige som ska inleda en "Sweexit-turne". Men det visar sig att han har blivit grundlurad.

Seger för Norrköping med 95-72 mot Umeå

Anna Holmlund om livet efter olyckan: ”Vill kunna vara mig själv”

Anna Holmlund var en av Sveriges mest lovande skicrossåkare. 2016 kraschade hon under ett träningspass och livet förändrades. Nyheter24 har tagit reda på vad svenska folket googlar mest om Anna Holmlund.

Studio Allsvenskan träffar supporter och går på Gais-pub: "Otroligt"

Studio Allsvenskan Europa är tillbaka med ett nytt avsnitt – återigen från Göteborg och återigen med GAIS i fokus. Men i detta avsnitt släpper vi fotbollen och riktar in oss på supportern Viktor Sjöström. Vilken kraft finns i GAIS? Och vad står klubben för?

Seger för Jämtland med 84-68 mot Borås Basket

Nässjö vände halvtidsunderläge till seger

Nässjö hade problem och låg under med 44-45 efter första halvlek i matchen i Svenska Basketligan herr mot Umeå i Sporthallen. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 103-74 (17-23, 27-22, 34-14, 25-15) för hemmalaget Nässjö.

BC Luleå vann toppmötet mot Norrköping

BC Luleå besegrade Norrköping borta i den seriefinalen med 91-84 (23-19, 15-18, 26-19, 27-28) i Svenska Basketligan herr på fredagen.

Det här heter Kenny Bräck egentligen

Alingsås klart för slutspel efter seger

Tack vare segern på hemmaplan mot Malmö, 31-25 (15-11), säkrade Alingsås slutspelsplatsen i Handbollsligan i kväll. Laget har därmed tillräckligt med poäng för att ha en ointaglig marginal ner till strecket.

Äntligen är förlustsviten bruten för HF Karlskrona

Stark seger för Hammarby mot Sävehof

Två topplag möttes i Handbollsligan på onsdagen. Och det slutade med seger för Hammarby, som besegrade Sävehof hemma med 33-26 (16-12) i den seriefinalen.

Gzim Salihi elvamålsskytt i Amo HK:s seger mot Aranäs

Elva mål hann Gzim Salihi med när Amo HK besegrade Aranäs på bortaplan med 28-27 (15-12) i Handbollsligan.

Tittarna rasar på "blod-bantningen" i Mästarnas mästare

Tittarna är minst sagt upprörda efter det senaste avsnittet av Mästarnas mästare 2024.

Underläge i halvtid – då vände Södertälje BBK och vann

Hemmalaget Umeå hade greppet i halvtid och ledde med 45-50 i Svenska Basketligan herr. Men Södertälje BBK vände på matchen och vann till slut med 91-85 (19-19, 26-31, 22-27, 24-8).

Seger för Borås Basket i toppmötet med BC Luleå

Borås Basket tog en tung seger på hemmaplan mot BC Luleå i toppmötet i Svenska Basketligan herr på tisdagen. Matchen slutade 88-85 (19-25, 15-24, 20-12, 23-16, 11-8) efter förlängning.