Paraguay dominerar i Sydamerika

Överraskningen leder VM-kvalet före giganterna Argentina och Brasilien.


Paraguay har redan slagit Braslien och tagit poäng mot Argentina. Och i natt övermannades Colombia i jakten på en plats i VM 2010. Salvador Cabanas inlägg träffade ett colombianskt ben, ändrade riktning och blev matchens enda mål i den 61:a minuten.

Efter att halva det sydamerikanska VM-kvalet spelats har Paraguay tagit en fyra-poängsledning och ligger före stornationer som Argentina och Brasilien.

Brasilien som hittills varit en besvikelse hoppas på att en återvändande Kaká ska lyfta nationen som bara vunnit tre av åtta matcher. I natt gästar de nästjumbon Venezuela och allt annat än tre poäng är oacceptabelt i Brasilien.

Se Cabanas turliga matchvinnare

Skrivet av:

Senaste nytt

Claesson om Tomasson: "Nytänk och ny energi"

Sagström tappade i ledarbollen – igen

1 timme sedan
Madelene Sagström och ledarboll har inte varit någon bra kombination de senaste veckorna. Svenskan har tappat till 17:e plats i LPGA-tourtävlingen i Singapore.

Sundling fyra när Pärmäkoski vann på hemmaplan

1 timme sedan
Skidveteranen Krista Pärmäkoski fick jubla i Lahtis när hon vann sitt första världscuplopp på sex år. Svenskorna missade alla pallen – Jonna Sundling var bäst med en fjärdeplats.

Almtuna klart för kval efter seger mot Djurgården

2 timmar sedan
Efter seger, 2-1 (1-0, 0-1, 1-0), på hemmaplan mot Djurgården står det klart att Almtuna efter en bra säsong i Hockeyallsvenskan är klart för kval till Hockeyallsvenska slutspelet.

Björklöven vann – efter Scott Pooleys hattrick

3 timmar sedan
Scott Pooley stod för tre mål när Björklöven vann mot Mora på hemmaplan i Hockeyallsvenskan. Till slut blev det 5-0 (2-0, 3-0, 0-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Maxime Fortier och Brandon Manning.

Lyxiga prispotten: Så mycket pengar får vinnarna i Vasaloppet 2024

3 timmar sedan
Vasaloppet 2024 äger rum den 3 mars och för de som lyckas ta sig upp på topp 15-placeringarna i tävlingen väntar lite skönt klirr i kassan – inte minst för de snabbaste åkarna förstås.