Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rasmus Elm hotar med att byta klubb

Sport | 22/01/2009 09:07

– Om jag öppnar alla dörrar finns det säkert klubbar som vill ha mig.

Kalmar kan bli ännu en Elm kortare. Den här gången är det yngste brodern Rasmus, 20, som hotar med en eventuell flytt. Kontraktet med klubben har ännu inte lösts och det kan leda till att Elm nr. 3 lämnar de allsvenska mästarna som Bosmanfall.

– Det handlar om att båda ska vara nöjda efter en kontraktsförhandling. Det är det optimala. Bjuder de inte till är jag inte främmande att gå, säger han till Fotbollskanalen.

– Jag och Svante (Samuelsson, sportchefen) har kollat var vi står, men det har inte kommit så långt, säger Elm som är inne på sitt sista år på kontraktet.

Han använder sig av storebrorsan Viktor, 23, som exempel på Kalmar FF:s misslyckade förhandligsmetoder som ledde till att Sveriges kanske största talang lämnade klubben som Bosmanfall.

– Kalmar måste ju ha lärt sig något. Det de erbjöd Viktor var för dåligt. Han hade skrivit på om klubben bjudit till och nu gjorde man inte det, då tyckte han det var fjantigt och valde att byta klubb. Jag förstår honom och respekterar det han gjorde och ser inget fel i att göra som han gjorde, säger han till Fotbollskanalen.

Kalmar FF inleder preliminärt säsongen den 6 april borta mot Gefle IF.

Alla heter Elm i Kalmar

Skrivet av: