PSG har vänt negativt till positivt, nu gäller det att fortsätta vinna för att hålla fansen nöjda
1 av 3
PSG har vänt negativt till positivt, nu gäller det att fortsätta vinna för att hålla fansen nöjda - Foto: AP Photo/Michel Euler
Både Zlatan och Pastore finns med i lördagens trupp mot SC Bastia
2 av 3
Både Zlatan och Pastore finns med i lördagens trupp mot SC Bastia - Foto: © Bildbyrån / Dave Winter / Icon Sport
Ancelotti är försiktig med att hylla sina mannar för mycket, han är dock nöjd med det han sett de senaste tre matcherna.
3 av 3
Ancelotti är försiktig med att hylla sina mannar för mycket, han är dock nöjd med det han sett de senaste tre matcherna. - Foto: Jacques Brinon/SCANPIX

Ancelotti försiktig inför matchen mot SC Bastia

Carlo Ancelotti börjar få ordning på storstjärnorna i PSG. Efter den tröga inledningen börjar laget bekänna färg. Tränaren är nöjd med det han sett, men ännu finns det mycket att göra.


PARIS. Miljardbygget Paris Saint-Germain har vaknat. Efter en väldigt slö start med tre oavgjorda matcher i ligan har Zlatan Ibrahimovic och hans lagkamrater börjat komma i flås. Inför lördagens match mot SC Bastia är tränaren Carlo Ancelotti väldigt försiktig, detta trots den positiva trenden i ligan och succén i Champions League.

-Det var inte normalt att inte vinna de tre första matcherna, men vi spelade inte bra fotboll. Allt är inte perfekt. Vi måste förbättra oss och vi måste ha den mentala styrkan att vilja göra det, sade Ancelotti enligt Fotbollskanalen.

"Slutligen står vi tillsammans"

Zlatan Ibrahimovic finns med i den trupp som Ancelotti tagit ut i lördagens bortamatchen, så även förra årets stora värvning Javier Pastore som i och med sitt mål mot Kiev kan vara på rätt väg efter den tröga starten. Tränaren väljer att försöka sänka förväntningarna på PSG inför matchen.

– Det kommer bli en helt annan match än den i Kiev. SC Bastia har förlorat tre matcher i rad och kommer därför med stor sannolikhet spela med mycket motivation, säger Ancelotti till Le Equipe.

Han hoppas dock att hans egna mannar kan fortsätta spela bra, och att de kan fortsätta rida på den positiva vågen som de befinner sig på.

– Vi har hittat en bra balans i anfallsspelet. Slutligen står vi tillsammans, säger Ancelotti till Le Equipe.

PSG
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

2 timmar sedan

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.