Carlo Ancelotti är under stor press i PSG.
1 av 4
Carlo Ancelotti är under stor press i PSG. - Foto: Ap
Är José Mourinho rätt man för PSG?
2 av 4
Är José Mourinho rätt man för PSG? - Foto: Daniel Ochoa De Olza
Rykten säger att Mourinho kan plocka med sig Ronaldo till PSG.
3 av 4
Rykten säger att Mourinho kan plocka med sig Ronaldo till PSG. - Foto: Fernando Hernandez/Scanpix
Zlatan Ibrahomovic och hans PSG går på tomgång just nu.
4 av 4
Zlatan Ibrahomovic och hans PSG går på tomgång just nu. - Foto: Fred Marvaux / Bildbyrån

Ancelottis svar på kritiken efter PSG:s usla insats

Carlo Ancelotti är starkt ifrågasatt som tränare för PSG. Efter ryktena om att han ska få sparken svarar han nu på kritiken. Och han är ledsen för att PSG:s usla inledning.


Läget i CL-gruppen

PSG är piskade att vinna mot Porto för att ta förstaplatsen i sin Champions League-grupp. Carlo Ancelotti, som ännu styr skutan, hoppas nu att hans stjärnor visar mer ansvar än tidigare.

- I vår senaste match hade vi inte rätt attityd, inte rätt fokus, vi släppte in enkla mål. I morgon (mot Porto) har vi chansen att få till ett resultat. Spelarna är väldigt motiverade att få med sig ett resultat, sade Ancelotti enligt Fotbollskanalen.

PARIS. Sprickan i PSG:s fasad växer sig allt större. Det storsatsande Paris-laget skulle dominera franska ligan i år. Laget värvade inför säsongen flera storspelare, en av dem var Zlatan Ibrahimovic

Men någonstans på vägen har maskineriet gått sönder, laget har underpresterat och nu ifrågasätter fansen om Carlo Ancelotti är rätt man vid rodret för PSG.

– Alla i PSG är ledsna över att vi inte har börjat säsongen så bra. Men saker och ting kommer att förändras. Man kanske får problem när man bygger ett nytt lag, och vi har haft lite problem. Jag är koncentrerad på att hitta rätt lösning och jag är övertygad om att vi kommer att göra det, oavsett om det är om 10 dagar, 15 dagar eller om en månad, sade italienaren på en presskonferens i samband med Champions Leaguematchen mot Porto.

The Special One till PSG?

PSG ligger just nu på fjärde plats i franska ligan, och har bara vunnit tre av sina fem senaste matcher. Den uteblivna succén har fått fansen att rasa. Nu ryktas klubbens styrelse söka efter en ny tränare för stjärnlaget. Hetast på listan är Pep Guardiola och José Mourinho

På Twitter spekuleras det vilt om de båda tränarnas framtid. De flesta verkar vara inne på spåret att det blir José Mourinho som tar över Ancelottis jobb i PSG.

"The Special One" vill dock inte kommentera om att han är på väg till PSG. Under helgen som gått var han dock i möte med Real Madrid president.

– Jag säger inte ett enda ord om det. Jag behöver inte berätta när jag talade med ordföranden, jag behöver inte berätta vad vi talade om. Jag antar att han inte kommer att säga något heller, sa Mourinho enligt Marca.

Ryktena späs på ordentligt när det visar sig att Mourinhos assisterande tränare just nu scoutar PSG.

Och kanske tar han Cristiano Ronaldo med sig till PSG? Klubben själva ryktas vara redo att lufta plånboken rejält för att få med Ronaldo till Paris.



PSG
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

1 timme sedan
Maja Starks andraplats i årets första major, Chevron Championship, innebar samtidigt ett jättekliv mot OS i Paris. På världsrankningen klättrar Stark från 46:e till 28:e plats och hon är nu bästa svenska – precis före 29:an Linn Grant.

McDavid historisk – fem assist i målfesten

1 timme sedan
Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.

Åhman och Hellvig historiska nya världsettor

2 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, fortsätter skriva historia.

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02
Storstjärnan William Nylander har missat Torontos två första matcher i NHL-slutspelet. Det är ännu oklart varför.

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.