Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ancelottis svar på kritiken efter PSG:s usla insats

Carlo Ancelotti är under stor press i PSG.
1 av 4

Carlo Ancelotti är under stor press i PSG.

Ap

Är José Mourinho rätt man för PSG?
2 av 4

Är José Mourinho rätt man för PSG?

Daniel Ochoa De Olza

Rykten säger att Mourinho kan plocka med sig Ronaldo till PSG.
3 av 4

Rykten säger att Mourinho kan plocka med sig Ronaldo till PSG.

Fernando Hernandez/Scanpix

Zlatan Ibrahomovic och hans PSG går på tomgång just nu.
4 av 4

Zlatan Ibrahomovic och hans PSG går på tomgång just nu.

Fred Marvaux / Bildbyrån

Sport | 03/12/2012 21:20

Carlo Ancelotti är starkt ifrågasatt som tränare för PSG. Efter ryktena om att han ska få sparken svarar han nu på kritiken. Och han är ledsen för att PSG:s usla inledning.

PARIS. Sprickan i PSG:s fasad växer sig allt större. Det storsatsande Paris-laget skulle dominera franska ligan i år. Laget värvade inför säsongen flera storspelare, en av dem var Zlatan Ibrahimovic

Men någonstans på vägen har maskineriet gått sönder, laget har underpresterat och nu ifrågasätter fansen om Carlo Ancelotti är rätt man vid rodret för PSG.

– Alla i PSG är ledsna över att vi inte har börjat säsongen så bra. Men saker och ting kommer att förändras. Man kanske får problem när man bygger ett nytt lag, och vi har haft lite problem. Jag är koncentrerad på att hitta rätt lösning och jag är övertygad om att vi kommer att göra det, oavsett om det är om 10 dagar, 15 dagar eller om en månad, sade italienaren på en presskonferens i samband med Champions Leaguematchen mot Porto.

The Special One till PSG?

PSG ligger just nu på fjärde plats i franska ligan, och har bara vunnit tre av sina fem senaste matcher. Den uteblivna succén har fått fansen att rasa. Nu ryktas klubbens styrelse söka efter en ny tränare för stjärnlaget. Hetast på listan är Pep Guardiola och José Mourinho

På Twitter spekuleras det vilt om de båda tränarnas framtid. De flesta verkar vara inne på spåret att det blir José Mourinho som tar över Ancelottis jobb i PSG.

"The Special One" vill dock inte kommentera om att han är på väg till PSG. Under helgen som gått var han dock i möte med Real Madrid president.

– Jag säger inte ett enda ord om det. Jag behöver inte berätta när jag talade med ordföranden, jag behöver inte berätta vad vi talade om. Jag antar att han inte kommer att säga något heller, sa Mourinho enligt Marca.

Ryktena späs på ordentligt när det visar sig att Mourinhos assisterande tränare just nu scoutar PSG.

Och kanske tar han Cristiano Ronaldo med sig till PSG? Klubben själva ryktas vara redo att lufta plånboken rejält för att få med Ronaldo till Paris.