Zlatan verkar ha funderingar på att spela vidare – även efter sitt kontrakt i PSG.
1 av 4
Zlatan verkar ha funderingar på att spela vidare – även efter sitt kontrakt i PSG. - Foto: Ap/SCANPIX
Hans agent Mino Raiola: "Zlatan kommer inte att avsluta karriären i PSG".
2 av 4
Hans agent Mino Raiola: "Zlatan kommer inte att avsluta karriären i PSG". - Foto: Ap/SCANPIX
Redan i Milan sa Zlatan att han skulle lägga skorna på hyllan 2014.
3 av 4
Redan i Milan sa Zlatan att han skulle lägga skorna på hyllan 2014. - Foto: Ap/SCANPIX
Men nu kanske vi får se honom i ytterligare en storklubb?
4 av 4
Men nu kanske vi får se honom i ytterligare en storklubb? - Foto: Ap/SCANPIX

Raiola: "Zlatan avslutar inte karriären i PSG"

2015 var det tänkt att Zlatan Ibrahimovic, 31, skulle sluta med fotbollen – men nu öppnar hans agent Mino Raiola för att han ska fortsätta karriären efter kontraktet i PSG.


Zlatan om Raiola i boken

”Nu var det inte bara krig. Nu hade fighten på transfermarknaden börjat och det spelet gillar jag, och vid min sida hade jag killen som är bäst av alla på det – Mino. Han och jag snackade hela tiden och vi beslöt att spela tufft och hårt”, skriver han i boken och fortsätter:

”Spelet hade börjat. Real, hade jag sagt. Men givetvis, det var bara ett utspel, en provokation, en strategisk fint.”

PARIS. Med klubbar som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan och nu Paris Saint-Germain på meritlistan har Zlatan Ibrahimovic avverkat en stor del av Fotbollseuropa. Senast förra sommaren i Milan pratade supersvensken om att lägga skorna på hyllan efter kontraktets slut. 

Som bekant skrev Zlatan på ett treårskontrakt med PSG i somras och då trodde nog de flesta att det skulle bli hans sista klubbadress i karriären. 

Men nu säger hans minst sagt frispråkige agent Mino Raiola att Zlatan inte ser den franska klubben som sista anhalt.

– Zlatan kommer inte att avsluta karriären i PSG, åtminstone inte så länge han inte förlänger sitt kontrakt, säger han till Sky Italia. 

Taktik av Raiola

Trots sina 15 mål och åtta assist på 17 matcher har Zlatan haft några struliga veckor i Frankrikes huvudstad. Först fick han rött kort för att ha sparkat Saint Etienne-keepern Stephane Ruffier i magen. Sedan ska han ha tvingats till att be sina lagkamrater om ursäkt efter att ha skällt ut dem i halvtid och sagt att: "Till och med mina söner spelar bättre än er".  

För den duktige taktikern Raiola kan det här utspelet troligen vara menat att sätta press på PSG. Italienaren tenderar att antingen vilja få Zlatans klubbar att förstå värdet av honom i laget och skicka små vinkar om att han kan byta klubb. 

Och han är som sagt frispråkig – eller vad sägs om Raiolas "hälsning" till det svenska folket efter flytten till Paris Saint-Germain?


/
/
PSG
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!