Zlatan svarar nu på kritiken att han skulle gjort det här med flit.
1 av 3
Zlatan svarar nu på kritiken att han skulle gjort det här med flit. - Foto: BILDBYRÅN
Men frågan är om han gjorde det medvetet eller inte på Dejan Lovren. Lyon-spelaren säger att Zlatan har bett om ursäkt i alla fall.
2 av 3
Men frågan är om han gjorde det medvetet eller inte på Dejan Lovren. Lyon-spelaren säger att Zlatan har bett om ursäkt i alla fall. - Foto: BILDBYRŁN
Lyon president Jean-Michel Aulas vill se Zlatan avstängd.
3 av 3
Lyon president Jean-Michel Aulas vill se Zlatan avstängd. - Foto: Ap/SCANPIX

Zlatan: "Det var inte meningen"

Zlatan har fått stor kritik efter att han trampat på en motståndare i matchen mot Lyon. Nu ger svensken sitt svar till kritikerna.


Pratade om Guldbollen:

Zlatan Ibrahimovic har tidigare sagt att han inte tycker att Lionel Messi förtjänar guldbollen. Men i intervjun med BeIN berömde han både Messi och Barcelona. Han står dock fast vid att Messi inte ska ha Ballon D'Or - just nu.

– Till Guldbollen röstade jag på Iniesta eftersom han vann EM med Spanien och är fantastisk i Barcelona. Messi kan vinna fler gånger, han har tiden för sig, säger han till BeIN Sport.

PARIS. Zlatan Ibrahimovic har kritiserats för att medvetet trampat på Lyons Dejan Lovren. Lyons president Jean-Michel Aulas tycker att Zlatan ska stängas av efter den blodiga attacken. Zlatan själv delar inte Lyon-bossens åsikt.

– Jag tittade på bollen, det var inte meningen att träffa honom. Jag ville verkligen inte skada någon, säger svensken när han gästade tv-showen BeIN Sport på tisdagen.

Zlatan tycker istället att Aulas uttalande tyder på rädsla från Lyons sida. En rädsla som indikerar på att Lyon nu är rädda att PSG kommer att gå om Lyon som fransk fotbolls storlag.

– Han borde koncentrera sig på sitt eget lag. Det han sagt tyder på att han är rädd, säger Zlatan.

Vet inte om de är rädda

I intervjun med BeIN Sport talar Zlatan även om den senaste tidens rykten om att hans medspelare skulle vara rädda för honom. Zlatan kan inte svara på hur det ligger till där egentligen, men om det skulle vara så att de är rädda så har han en klar bild av vad som kommer att hända.

– Vad jag vet är inte de andra spelarna rädda för mig - men om de är det blir de inte långvariga på den här nivån, säger han till BeIN Sport.


PSG
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

1 timme sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

2 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

2 timmar sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.