Sunderland vill köpa loss John Guidetti från Manchester City.
1 av 3
Sunderland vill köpa loss John Guidetti från Manchester City. - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
Guidetti gjorde 21 mål på 24 ligamatcher för Feyenoord förra säsongen men blev skadad i våras och dras fortfarande med sitt mystiska virus.
2 av 3
Guidetti gjorde 21 mål på 24 ligamatcher för Feyenoord förra säsongen men blev skadad i våras och dras fortfarande med sitt mystiska virus. - Foto: SCANPIX
Nu kan han bli lagkamrat med Sebastian Larsson i Sunderland.
3 av 3
Nu kan han bli lagkamrat med Sebastian Larsson i Sunderland. - Foto: SCANPIX

Sunderlands mål – köpa loss Guidetti

Efter tung vår och sommar – nu kan John Guidetti bli lagkamrat med Sebastian Larsson i Sunderland.


SUNDERLAND. I våras ådrog sig John Guidetti ett mystisk virus som gjorde att han missade slutet av sin succésäsong med Feyenoord och sommarens EM med Sverige. På grund av detta har intresset för honom sjunkit drastiskt på transfermarknaden.

Men nu kan det äntligen ha dykt upp något intressant. Sebastian Larssons Sunderland tappade Asamoah Gyan i somras och tränaren Martin O'Neill letar desperat efter en ersättare.

Efter att Wolves nekat ett bud på O'Neills förstahandsval Steven Fletcher har nu Sunderlands tränare riktat ögonen mot Manchester och John Guidetti.

"Jag har ett antal unga spelare i åtanke"

– Jag vill ha in ett antal unga spelare som förhoppningsvis kan stanna här och utvecklas de kommande säsongerna. Och visst, jag har ett antal unga spelare i åtanke, säger O'Neill till Sunday Mirror.

Enligt tidningen ska Manchester City vara villigt att släppa 20-åringen för 72 miljoner kronor.

Men Sunderland är inte ensamma om att vilja ha Guidettis tjänster. Även Serie A-laget Siena är ute efter svensken och har erbjudit Manchester City ett lånebud med köpoption för att få loss honom. Detta enligt Football Italia.   

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!