Robin van Persie gjorde ett drömmål efter tio minuter. - Foto: AP/SCANPIX
Shinji Kagawa, var ett annat nyförvärv som gjorde mål.
Shinji Kagawa, var ett annat nyförvärv som gjorde mål. - Foto: AP/SCANPIX
De Gea och United bjöd Fulham på 2-3-målet.
4 av 4

Drömmål av Persie när United va(n)n

Nu har van Persie presenterat sig för hemmafansen. Och han gjorde det med besked.

Manchester United - Fulham 3 - 2

Mål: D.Duff (3), Van Persie (10), Kagawa (35), Rafael (41), N.Vidic (64) självmål

Publik: 75 352

MANCHESTER. Manchester United fick en mardrömsstart mot Fulham - när Damien Duff tryckte dit 0-1 efter tre minuter.

Men sju minuter senare gjorde Robin van Persie sitt första mål för United. Och vilket mål sen. Holländaren mötte ett inlägg på halvvolley och fick på en riktig praktträff, Mark Schwarzer i Fulhams mål var chanslös.

Efter van Persies kvitteringsmål satte United full fart och ledningsmålet kom till slut. I den 35 minuten stötte Shinji Kagawa in en hörnretur och Rafael nickade in 3-1 strax före paus.

Tavla av De Gea

Med 25 minuter kvar gav United Fulham en biljett in i matchen igen. David De Gea gjorde en misslyckad utrusning och Nemanja Vidic nickade in bollen i eget mål. Men närmre än så kom inte Londonlaget och Alexander Kacaniklic, som spelade 62 minuter för Fulham.