Snart kan det vara slutjublat i Everton för Marouane Fellaini.
1 av 3
Snart kan det vara slutjublat i Everton för Marouane Fellaini. - Foto: Paul Currie/Bildbyrån
Han säger själv att han just nu gör sin sista säsong i Everton.
2 av 3
Han säger själv att han just nu gör sin sista säsong i Everton. - Foto: Paul Currie/Bildbyrån
Den yviga frisyren är snart ett minne blott på Goodison Park.
3 av 3
Den yviga frisyren är snart ett minne blott på Goodison Park. - Foto: Keith Williams/Bildbyrån

Fellaini på väg bort från Everton

Evertons Marouane Fellaini har vuxit fram som en av Premier Leagues bästa mittfältare de senaste åren. Men nu gör belgaren sin sista säsong hos The Toffees.


LIVERPOOL. Marouane Fellaini säger till den belgiska tidningen Het Nieuwsblad att han kommer att lämna Everton efter denna säsong.

- Jag har just startat min femte säsong med Everton, det blir min sista. Jag har hunnit uppleva allt här. I januari eller i slutet av säsongen kommer jag gå till en annan klubb eller liga, säger 24-åringen.

Everton som annars fått en bra start på årets säsong med sex poäng på tre matcher, något som Fellaini varit en stor del i. Främst i premiären mot Manchester United där han blev matchvinnare med matchens enda mål. Men nu ser man alltså ut att få klara sig utan sin mittfältsmotor efter årets säsong.

Fellaini värvades till Everton från Standard Liege 2008 för cirka 150 miljoner kronor och har kontrakt med klubben till 2016. Men om Everton erbjuds rätt summa pengar uppges de vara beredda att släppa sin stjärna. Chelsea och Real Madrid ska ha ögonen på mittfältaren med den yviga frisyren.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

1 timme sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

2 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

2 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.