Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mancinis krav: Sluta röka och festa

- 20/09/2012, 18:17 -
Why always me? undrade Mario Balotelli förra året. Kanske får han sitt svar denna gången.
1 av 3

Why always me? undrade Mario Balotelli förra året. Kanske får han sitt svar denna gången.

Lee Smith/Bildbyrån

Roberto Mancini är trött på att Balotelli beter sig som en trotsig tonåring.
2 av 3

Roberto Mancini är trött på att Balotelli beter sig som en trotsig tonåring.

Tim Hales

undefined
3 av 3

undefined

Martin Rickett/AP

Bråkstaken Balotelli är tillbaka. Italienaren uteslöts från Manchester Citys trupp mot Real Madrid eftersom att han festar för mycket och unnar sig en cigarett allt för ofta.

MANCHESTER. Mario Balotelli är tillbaka i gammal storstilad form igen. Till skillnad från i somras när han dominerade det italienska anfallet så rör det sig om mindre sportsliga saker denna gång. Det är trots allt lite så han jobbar, den missförstådde City-anfallaren.

Den här gången är Manchester Citys tränare Roberto Mancini arg på Balotelli för att det har rökts och festats lite för mycket för den unga italienaren det senaste. Mancini har helt enkelt fått nog efter det att han fått information om att Balotelli firade Citys 1-1 match mot Stoke med att festa tillsammans med vännen Amir Khan. Balotelli följde inte med till Stoke då Mancini ansåg att det var bättre att anfallaren stannade i Manchester för att vila inför mötet med Real Madrid, något som Balotelli inte riktigt tog på allvar då han istället tog sig en vända på stan.

Har börjat röka

Mancinis straff blev enligt Daily Mail att han tvingade Balotelli att följa med till Madrid med vetskapen att han inte skulle få spela en sekund av matchen.

City-tränarens bry med den unga italienaren slutar dock inte där. Inte nog med att han festar för mycket så har han tydligen börjat röka också. Det är oklart exakt hur mycket Balotelli bolmar på, men den senaste tiden har han fotograferats med en cigg i mungipan vid flera tillfällen. Mancini kräver, trots oklarheterna kring exakt hur mycket italienaren röker, att Balotelli söker hjälp för sin nya passion. Detta tycker Balotelli är en dålig idé.

– Mario Balotelli har hamnat i dålig dager av två anledningar, hans väldigt sena utekväll efter Stoke-matchen samt att han vägrar att sluta röka. Han och Mancini hade ett möte på måndagseftermiddagen som ledde till att han uteslöts från truppen, säger en källa med insyn i ärendet till Daily Mail.