Succéinhopp av Kacaniklic - nätade mot Arsenal

Talangen hoppade in i den första halvleken borta mot Arsenal och nätade bara minuterna senare.

LONDON. Han hoppade in i den 23:e minuten. Dryga karten senare hade den svenske jättetalangen Alexander Kacaniklic gjort det så viktiga 2-2-målet för sitt Fulham i det målrika London-derbyt mot Arsenal.

Det var dock Arsene Wengers mannar som började bäst och fransmannen Oliver Giroud spräckte nollan redan efter elva minuters spel, innan Lukas Podolski drygade ut till 2-0. Men gästerna gav sig inte och den förre Manchester United-anfallaren Dimitar Berbatov reducerade efter knappa kvarten. Det var också bulgaren som hittade fram till den 21-årige svensken, som endast behövde sätta pannan till för att göra 2-2 precis innan paus.

Räddade straff

Och i den andra halvleken satte Berbatov sitt andra mål när han iskallt placerade in 3-2 från elvameterspunkten. Glädjen skulle dock bli kortvarig och bara två minuter senare kvitterade Giroud och såg till att matchen slutade 3-3. Arsenal hade dock ett gyllene läge att ta ledningen ännu en gång, men Mikel Artetas straff i slutminuterna räddades av bortamålvakten Mark Schwarzer.