Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Wengers attack: "Ni har Alzheimers"

#Wengerout blir en allt vanligare hashtag på Twitter.
1 av 3

#Wengerout blir en allt vanligare hashtag på Twitter.

Tim Hales/AP/Scanpix

Fransmannen är under stor press just nu och då biter han tillbaka mot brittisk media.
2 av 3

Fransmannen är under stor press just nu och då biter han tillbaka mot brittisk media.

Akira Suemori/SCANPIX

Kommer han kunna ta Arsenal till nya titlar?
3 av 3

Kommer han kunna ta Arsenal till nya titlar?

Scanpix

Sport | 26/11/2012 22:41

Arsene Wenger är kritiserad och svårt pressad av såväl brittisk press som sina egna fans. Efter en tam insats mot Aston Villa brast det för fransmannen när han höll presskonferens.

LONDON. Arsene Wenger är trött på att brittisk press ständigt ifrågasätter hans kunnande. På lördagen tappade Arsenal än en gång tunga poäng efter att ha spelat 0–0 mot Aston Villa. 

– Jag gör mitt jobb och gör mitt bästa för laget, säger Wenger till pressen och fortsätter:

– Jag har varit coach i 30 år, om jag skulle försöka övertyga er om att jag kan träna ett lag så vore det en förolämpning mot er.

Avbryter journalisten

En journalist försöker ställa en ny fråga till fransmannen men han blir snabbt avbruten.

– Hur många matcher har du varit manager? Du borde testa det, du borde testa det. Jag lovar dig att om du tränar ett lag så tänker jag sitta på läktaren och ropa att du vet vad du gör.

Arsenal ligger just nu på sjätte plats i tabellen och har bara vunnit fem matcher av tretton möjliga. Och fansen som alltid har stått bakom Arsene Wenger börjar nu tvivla på om fransmannen verkligen är rätt man för jobbet.Wenger själv säger som följer till pressen:

– Oroa er inte för mycket för oss. Jag skulle vilja visa er vad ni skrev den här tiden förra året, ni har ett bra minne för folket men för er själva glömmer ni bort saker. Ni har lite Alzheimer.