Paul Gascoignes rumskompis har pratat ut om Gazzas trasiga missbruk.
1 av 3
Paul Gascoignes rumskompis har pratat ut om Gazzas trasiga missbruk. - Foto: Ap/SCANPIX
Bland annat ska han ha sett honom injicera kokain i benet.
2 av 3
Bland annat ska han ha sett honom injicera kokain i benet. - Foto: Ap/SCANPIX
Paul Gascoigne är en legendar i engelsk fotboll.
3 av 3
Paul Gascoigne är en legendar i engelsk fotboll. - Foto: Getty Images

Gazzas diet: Två liter sprit, 15 öl och 30 valium

Paul Gascoigne har ofattbara problem med droger. Det berättar nu hans rumskompis – som även har filmat honom i hans värsta tillstånd.


BOURNEMOUTH. Förra veckan skickades Paul "Gazza" Gascoigne, 45, till rehab i USA för sitt grova alkohol- och narkotikaberoende. I helgen kom det fram att han var nära döden på grund av hans plötsliga stopp med droger.

Nu har hans rumskompis sedan augusti förra året, Shane Abbott, valt att prata ut med den brittiska tidningen Daily Star.

– Han tappade kontrollen över sitt drickande. Han drack två liter gin varje dag, om inte mer. Han blandade det med öl. Han tömde lätt mer än 10 burkar om dagen – ibland 15. Men det var aldrig nog. Den enda gången han slutade var när han däckade på ­golvet, säger han till tidningen.

"Kokainet gick rakt in i benet"

Han berättar att den förre landslagsmannen ibland kunde äta 30 antidepressiva valiumtabletter om dagen men också att han kom på honom med att injicera kokain i benet.

 Jag kom på honom i badrummet. Hans byxor var ­nere och kokainet gick rakt in i benet. Han sade att han gjorde det där så att ingen kunde se­ märkena­,­­ ­berättar hans vän som även tillägger att han ville betala hyran med ginflaskor.

För två veckor sedan valde Abbot att spela in en film på Gazza när han är som mest på botten. Men även då vill 45-åringen komma åt en spruta.

För att se filmen klickar du här men vi vill varna för starka bilder. 

I klippet nedan kan du se Paul Gascoignes talang som fotbollsspelare. 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!