Danny Welbeck, Peter Crouch och Emmanuel Adebayor är några av Premier Leagues ineffektivaste spelare. - Foto: Bildbyrån
Trea på listan är Jonathan Walters i Stoke, han gör mål var 479:e minut. Alltså mer sällan än var femte match. - Foto: © BildbyrŒn / BILDBYRN
Carlton Cole i West Ham snor andraplatsen med mål var 653:e minut.
Carlton Cole i West Ham snor andraplatsen med mål var 653:e minut. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Andrew Couldridge
Men klart först är Danny Welbeck som bara har gjort ett mål den här säsongen – på 1204 spelade minuter i Premier League.
Men klart först är Danny Welbeck som bara har gjort ett mål den här säsongen – på 1204 spelade minuter i Premier League. - Foto: © Bildbyrån - COP 7 - SWEDEN ONLY / JASON CAIRNDUFF

Han är den mest ineffektiva anfallaren – i Premier League

Var 13:e match – oftare än så gör inte Manchester Uniteds talang Danny Welbeck mål för sitt lag. Se de som behöver mest tid på sig för att göra mål i Premier League – av anfallsspelarna.

Skytteligatoppen

1. Luis Suarez, Liverpool med 22 mål.

2. Robin van Persie, Manchester United med 20 mål.

3. Gareth Bale, Tottenham med 17 mål.

Michu, Swansea.

5. Christian Benteke, Aston Villa med 15 mål

Demba Ba, Chelsea.

7. Rickie Lambert, Southampton med 14 mål.

8. Dimitar Berbatov, Fulham med 13 mål.

Romelu Lukaku, West Bromwich.

Fernando Torres trodde du kanske? Eller varför inte Markus Rosenberg? Men ingen av dem får faktiskt plats på Premier League-anfallarnas skamlista nummer ett.

Det får däremot Sverigedödaren från i somras, Danny Welbeck. När Welbeck nickade in Uniteds fjärde mål i 4–2-segern mot Stoke i oktober var det också hans enda målfirande – under hela Premier League-säsongen.

Här har du topplistan – på de anfallarna med sämst målsnitt per minut för säsongen.

1. Danny Welbeck, Manchester United – 1 mål/1204 minuter, vilket betyder att han i snitt gör mål var 1204:e minut.

2. Carlton Cole, West Ham – 2 mål/1306 minuter, vilket betyder att han i snitt gör mål var 653:e minut.

3. Jonathan Walters, Stoke – 6 mål/2876 minuter, vilket betyder att han i snitt gör mål var 479:e minut.

4. Danny Graham, Sunderland – 3 mål/1407 minuter, vilket betyder att han i snitt gör mål var 469:e minut.

5. Grant Holt, Norwich – 5 mål/2124 minuter, vilket betyder att han i snitt gör mål var 425:e minut.

6. Emmanuel Adebayor, Tottenham – 3 mål/1226 minuter, vilket betyder att han i snitt gör mål var 409:e minut.

7. Franco Di Santo, Wigan – 5 mål/1978 minuter, vilket betyder att han i snitt gör mål var 396:e minut.

8. Peter Crouch, Stoke – 5 mål/1921 minuter, vilket betyder att han i snitt gör mål var 384: minut.

9. Djibril Cissé, Queens Park Rangers – 3 mål/1106 minuter, vilket betyder att han gör mål var 369:e minut.

10. Kenwyne Jones, Stoke – 3 mål/1035 miniuter, vilket betyder att han gör mål var 345:e minut.

Listan kommer från Sportsmail.

/
/

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.