Naket och skönsång – här är reaktionerna efter Matas övergång

Supportrar reagerar starkt på spelarövergångar. Juan Matas övergång från Chelsea till Manchester United är inget undantag. Till skillnad från ilskna miner och brända tröjor tycks båda lagens supportrar ha tagit övergången med en klackspark.


Juan Mata

Ålder: 25 år.

Nation: Spanien.

Facit i Chelsea: 18 mål på 82 matcher.

Såld till Manchester United för cirka 394 miljoner kronor.

ENGLAND. Reaktionerna efter att Juan Mata gått från Chelsea till Manchester United är många. Från båda supporterlägren kommer nu kreativa sätt att uttrycka sina känslor kring övergången.

Ett Manchester United-fan som på Twitter kallar sig för @MrJeffDoyle lovade förra veckan att han skulle publicera en bild på sig själv helt naken på alla sociala medier om affären gick igenom. Nu när övergången är klar har han producerat en video där han håller vad han lovat.


Ett Chelsea-fan, som på Youtube heter Chris Cohen, har gjort en lite mer känslosam hyllning till Mata och sörjer övergången till rivalen. I en egenkomponerad sång vid namn "No Mata What" sjunger han om allt det som han kommer sakna med Juan Mata.


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

3 timmar sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.