Fick tweet om Liverpool FC:s seger
1 av 4
Dottern till en av de saknade efter det försvunna malaysiska flygplanet twittrade till sin pappa om Liverpools seger. - Foto: AP/TT/Twitter
Malaysian Airlines
2 av 4
MH370 har varit försvunnet i en och en halv vecka. - Foto: TT
Minnesceremoni om det försvunna malaysiska planet
3 av 4
En hel värld undrar vad som har hänt med planet och människorna ombord. - Foto: AP/TT
Vinst mot Manchester United
4 av 4
Liverpool besegrade Manchester United med 3–0. - Foto: BildbyråŒn/Jason Cairnduff

Var ombord på MH370 – fick tweet om Liverpools seger

En hjärtskärande tweet skrevs av dottern till en saknad besättningsmedlem från det försvunna planet MH370. Pappan är en Liverpool-supporter och hon skrev om lagets seger till honom.


Ingen har kunnat undgå historien om det malaysiska planet MH370 som försvann under en resa från Kuala Lumpur till Peking 8 mars. Medan en hel värld undrar vad som har hänt med planet försöker anhöriga till människorna ombord hålla hoppet vid liv.

Maira Elizabeth Nari är den 17-åriga dottern till Andrew Nari, som befann sig på planet och är chef över dess kabinpersonal. Hon skrev på Twitter till honom när Liverpool besegrade Manchester United med 3–0 på Old Trafford i Premier League i helgen, då han är en Liverpool-supporter.

Liverpool valde att svara henne med att skriva att de tänkte på de som försvunnit med planet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missade chans: "Känns tomt"

Rödin: "En jäkla revansch"

Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

1 timme sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

2 timmar sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

3 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.